Hazal Mesudiyeli'den annesine feci dayak!

İş adamı Cengiz Mesudiyeli’nin kızı Hazal Mesudiyeli, annesini dövdü. Anne, karakola sığındı. Birbirlerinden şikayetçi olan anne-kız, mahkemede hesaplaşacak. Kamuoyu Hazal Mesudiyeli'yi bir dönem Ali Ağaoğlu’nun sevgilisi olarak tanımıştı...

Hazal Mesudiyeli'den annesine feci dayak!

Bir dönem kendisinden 40 yaş büyük iş adamı Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşayan Hazal Mesudiyeli'nin annesini dövdüğü ortaya çıktı. İş adamı Cengiz Mesudiyeli'nin kızı olan genç kadın, 20 Mayıs günü annesi Nilgün Özbay ile tartışmaya başladı. Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre 25 yaşındaki Mesudiyeli, eve alkollü halde geldiği için kendisine kızan annesini yere yatırdı.

Mesudiyeli, saatlerce tokat atıp yumrukladığı annesini 'Öleceksin o...' diye tehdit etti. 54 yaşındaki anne, 155 Polis İmdat'ı aradı. Hastaneye giden anne, tedavisinin ardından kızından şikayetçi oldu. Savcılık, dayak olayıyla ilgili soruşturma başlattı. İfadesi alınan Mesudiyeli, annesinin kendisine "Bu evde sığıntısın, benim kölemsin" diye hakaret ettiğini anlattı.

Bunun üzerine anneye de dava açıldı. Anne-kız, hakaret ve basit yaralama suçlarından 3.5'ar yıl hapis istemiyle yargılanacak.