Hilal Cebeci: Gidin kendinize vibratör alın!..

Mfaresi yazarı Hilal Cebeci bu yazısıyla yine çok konuşulacak. Panpiş, Ali Taran olayına da çarpıcı yorumlarda bulunuyor...

Hilal Cebeci: Gidin kendinize vibratör alın!..

Vibratör, kanser olunca seni terketmez!

Mutlu bir hafta dileyerek başlıyorum..

Herşeyin mükemmel olmasını dileyerek kötü insanların olmadığı, insana hayvana doğaya değer veren bir yaşam için güzel dileklerle başlıyorum bu haftaki yazıma..

Yazımın başlığında "Mastürbasyon yapın" dedim bunu hemcinslerime diyorum..

Nedenine gelince yine çevremde gelişen saçma sapan ilişkilere bakarak, erkeklerin kadınları nekadar üzdüğünü görerek bunu yazma gereği duydum..

Hilal Cebeci’nin bu fotoğrafları Twitter’ı salladı

Erkekler ne ister?

Erkekler sadece seks ister emin olun...

Bir kadını elde edene kadar binlerce şekle giren erkek milleti, kadını elde ettikden sonraki inanılmaz bir evrim geçiriyorlar..  Değişim yetenekleriyle beni şaşkına çeviriyolar.

Son günlerde birkaç kişinin ilişkisine şahit oldum ve hep kadınların üzüldüğünü gördüm..

İnanın bu şahit olduğum kişi sayısı bir ya da iki değil, tam beş kişinin eş zamanlı olarak yaşadıkları ilişkilere şahit oldum ve şikayetlerini dinlediğimde hepsi aynıydı..

Yani ilişkinin başında erkek elinden geleni ardına koymuyordu, her an yanında olmak elele dizdize olmak istiyordu. Ama ne zamanki seks yaşanıyordu, işte o zaman bahaneler başlıyor, aramalar azalıyor görüşmekten kaçıyorlardı.

Bir de sanki bütün erkekler aynı taktiği uyguluyormuş gibi "Aşkım sen abartıyorsun, beni bunaltıyorsun" gibi saçma sapan, karşısındaki gerizekalıymış gibi bir tavır sergiliyorlar..

İşte tam bu beş kadının yaşadığı olaya aynı anda şahit olduğumda dedim ki, "Yahu şu erkek milletine yüz vermeyin, gidin masturbasyon yapın, kendinizle sevişin. Hem rahatlarsınız, hem de bu kendini bilmez insanlarla muhatap olup kendinizi üzmezsiniz."

Hilal Cebeci "panpiş"leriyle video paylaştı

Nedir bu erkeklerin istedikleri?

Ben çok merak ediyorum gerçekten, neden bu kadar tatminsizler? Aşk diye bir şey var, tatlı heyecanlar var, nedir bu içgüdüsel tavırlar?

Ben köpeğimi çifleştirmek istedim, inanın onbeş gün aynı evde kaldılar, birbirlerini kokladılar, oynadılar onlar bile hayvansal güdülerine yenik düşmediler onbeş gün sonra çiftleştiler.

Bu kadar mı azdı insanlık? Ne oldu tek eşlilik?

Bir kadını sevmek, ona değer vermek, onu koruyup kollamak tarihe mi karıştı?

Bir kadını mendil gibi kullanıp atmak erkekliğe yakışır mı?

Kadınlar hassastır.. Bir kadın yirmi yaşında da aynıdır, altmış yaşında da aynıdır.. Kaç yaşında olursa olsun güzel sözlere hep inanırlar. Çünkü güvenmek, sevmek ve sahiplenilmek isterler...

Sefa’dan kopartan panpiş taklidi .

Bir kadın ne kadar güçlü olursa olsun, hep kedi gibi sokulacağı bir kucak ister.

Neden kadınların duygularıyla oynuyorsunuz?

Bir gün gelecek sizin de kızlarınız olacak, onları da inciten erkekler olursa ne yaparsınız?

Tabii ki, erkeklere ne kadar söylensek de birşey değişmeyecektir..

Bir erkek kanser hastası eşini bırakıp arkasını dönüp gidebiliyorsa, zaten erkeklik üzerine konuşmanın da çok manası yoktur..

Neyin açlığını yaşıyorsun?

Neden kadınları incitmek istersiniz ki, sonuçta sizi de bir kadın doğurdu..

Benden hemcinslerime naçizane tavsiyedir..

Bu tarz adamlara prim vermeyin, iki güzel lafa kanmayın, bırakın sizin için çaba harcasın, emek harcasın... Hemen teslim olmayın, çaba harcamıyorsa zaten defolsun gitsin..

Çaba harcayana değer verin, gerçekten sizi hastalıkta sağlıkta sevecek olana gönlünüzü ve kendinizi verin..

Tanımadan güvenmeden, sizi üzecek insanlardan uzak durun..

Biliyorum ki kaç yaşınızda olursanız olun, hep onbeş yaşındaki kızın heyecanı vardır kadınların içinde. Asla kaybetmeyin o içinizdeki kız çocuğunu, ama erkeklere karşı her zaman tedbirli olun..

Son derece samimi duygularımla size tavsiye ediyorum ki, gerekirse gidin kendinize vibratör satın alın ve bu tip erkeklere asla prim vermeyin.

Erkekler de bu yazıma bozulmasınlar.. Yalansa yalan desinler...

Kendinize kötülük etmeyin, şunu bilin ki herşeyin en güzelini öncelikle kendiniz hak ediyorsunuz.

Hayata gülümseyin ki, o da size gülümsesin..

Sizleri çok seviyorum..

Sevgilerimle..

Hilal Cebeci