HIRSIZ KOVALAMACADA KORKUNÇ KAZA ANI

Gün geçmiyor ki ABD’de yaşanan yeni bir hırsız kovalamaca haberi ajanslara düşmesin. İşte onlardan birisi..

HIRSIZ KOVALAMACADA KORKUNÇ KAZA ANI

Amerika’da polisin çalıntı bir kamyoneti takibi korkunç bir kaza ile sona erdi. Televizyonların canlı yayınlandığı takipte, kamyonet bir minibüs ile çarpışıp kontrolden çıktıktan sonra elektrik diğerine vurdu. Alev alan araç infilak ederken, hırsızlık zanlısı da feci şekilde can verdi.

Detroit’te meydana gelen olayda, ismi açıklanmayan bir kişi dün sabah saatlerinde çalıntı bir kamyonet ile kaçmaya başladı. Polisleri peşine takan araç, Michigan Caddesi üzerinde bir minibüs ile çarpıştı. Kontrolden çıkan araç önce başka bir kamyonete ardından da elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrik diğeri kırılırken kamyonet alev topuna dönüp saniyeler içinde infilak etti. Hırsızlık zanlısı olay yerinde öldü, kazaya karışan diğer iki sürücünün durumunun iyi olduğu açıklandı.


Televizyonların canlı yayınlandığı takibin feci şekilde sone ermesi habercileri de şok etti.

Detroit, Amerika’nın en tehlikeli şehirlerinden biri olarak gösteriliyor. Araba kaçırma, silahlı saldırı ve hırsızlık oldukça normal olarak kabul edilirken, polis de fazla iş yükü ve eleman sıkıntısından şikayetçi.

Ekonomik kriz nedeniyle Detroit’teki otomobil fabrikalarının işçi çıkartması durumunda güvenlik durumunun daha da kötüye gitmesinden endişe ediliyor.

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız...