Horoz döğüşünde bu hafta...

Resmen bir olay çıksın diye uğraşan Cenk Eren, bu sunuculuk işini fazla ciddiye aldı...

Horoz döğüşünde bu hafta...

Cenk Eren, “Hoş geldiniz Hilal Hanım. Çok zarif görünüyorsunuz” diye karşıladı Hilal’i!.. Bu cümleyi kurduğu anda tuhaf hal ve hareketler içine giren Cenk Eren zorla polemik yaşasın diye çabalamaya devam etti. Kendisine ilginç davranan Cenk’in bu davranışlarına bir anlam vermeyen Hilal, “Cenk Eren sen bana mı aşıksın? O kadar çok uğraşıyorsun ki benimle…” dedi. 
 

yorum sırası Deniz Seki’ye geldi. O direk yarışmacı Serkan’la ilgili yorumlar yaptı. Serkan’ın Hilal’e hiç bakmadığını, onun varlığını unuttuğunu savundu ve “Arada sırada kadıncağıza da bak. Kızcağızı zor durumda bırakma” dedi. İşte tam bu sırada sözü Hilal aldı ve “Bu –cağız, -ceğiz eklerini kaldırsak. Hoş olmuyor. Ben sizinle öyle konuşsam hoş olmaz” dedi. Biz tam bu noktada Hilal’in haklı olduğunu düşünüyoruz. Deniz zeki ya laf aralarında Hilal’i bu şekilde küçümsemeye çalıştı aklı sıra!..Neyse ki burada da herhangi bir ses yükselmesi yaşanmadı.


Söz sırası Emrah’a gelince ortam gerildi. Emrah, Hilal ile Serkan’ın seslerinin uymadığını ve Hilal’in sesinin zayıf olduğunu dile getirdi. Bu eleştiriye kızan Hilal Cebeci, “Siz diğer koçlara da bu şekilde davranıyor musunuz? Yoksa herkes Hilal’e bir şeyler söylüyor, ben de söyleyim diye mi böyle konuşuyorsunuz?” diye sordu Emrah’a!..

Sesiyle ilgili yapılan yorumlara kızan Hilal, “Hilal Cebeci’nin sesi küçük bir sestir. Ama yedi senedir beni halk ayakta tutuyor. Türk halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hilal’in bu açıklamasından sonra reklama girmeleri gerektiğini söyleyen Cenk Eren "Türk halkı Hilal'in sesini bir kere daha gözden geçirmesini gerekir" dedi.

Hayret ediyorum İnsanlar daha düne kadar önemli bir yerde gecede 1 saat çalışabilmek için  ricacı olarak kimleri araya koyuyorlardı.Şu Cenk Eren'in Maksim gazinosu İçerisindeki Samara adlı gece klübünde  çalışmak için Fatih Ürek ve Sibel Barış başta olmak üzere daha kimleri araya soktu bir bilseniz... günlerce benim başımın etini yediler ve sonunda Cenk Eren'i Samarada çalıştırmayı başardılar.Şimdi sana yakışıyormu? Cenk efendi binlerce insanın seyrettiği bir programda meslektaşın olan genç bir hanıma bu şekilde konuşman?Allahaşkına biraz para kazanacaksınız diye hem kendinizi hemde başkalarını küçük düşürüyorsunuz..değermi?bazen nekadar doğru konuşuyor bu cenk diyorum,aradan 2 gün geçmeden eleştirdiğin konuların bire bir benzerini sen yapıyorsun.Söylermisin lütfen yaptıklarınmı doğru?yoksa söylediklerinmi? karar ver bizide serseme çevirme.

                                         SACİT ASLAN

Konular Eski Arşiv