HÜLYA AVŞAR BU KEZ DE TİYATROCULARI KIZDIRACAK

Habertürk'teki programına 'Çılgın Ruh' adlı tiyatro oyununda rol alan Atilla Saral ve İlkay Saran'ı konuk eden Hülya Avşar, tiyatroya izleyici çekmek için çıplaklığın kullanılması gerektiğini belirtti..

HÜLYA AVŞAR BU KEZ DE TİYATROCULARI KIZDIRACAK

Usta tiyatrocu İlkay Saran, tiyatro oyunlarındaki öpüşme sahnelerinin izleyiciyi oyuna çekmediğini ve tiyatro seyircisinin çok ayrı olduğunu söylese de Hülya Avşar, bu ayrımı doğru bulmadığını belirterek "Zaten böyle tiyatro seyircisini ayrı bir yere koyduğumuz için insanlar tiyatroya gidemiyorlar" deyince İlkay Saran, tiyatrodaki çıplaklığın seyirciyi değil, magazini çektiğini belirtince bu kez Hülya Avşar, "Beni feci mat ettiniz. Bunu kabul ediyorum" şeklinde konuştu.

Hülya Avşar, "Ben size bunu yapın demiyorum" diyerek Yıldız Kenter’in sahnede soyunduğunu hatırlatın

İlkay Saran, üzerine ten rengi birşey giydiğini, tamamen çıplak olmadığını söylese de Hülya Avşar, "Şimdi ben mat etmiş miyim hanımefendiyi?" diyerek işi bir yarışa çevirdi!

Hülya Avşar, daha sonra Tiyatro salonumuz yok diyorsunuz. Kimi "Tiyatronun bir eksiği var ki insanlar gelmiyorlar, önem vermiyorlar. Kimin ne suçu var burada?... Bu tiyatrocuların bir araştırması lazım, kafalarında bir sormaları lazım, ’Niçin seyirciyi istediğimiz zaman çekemiyoruz?’ diye. Ya salonlarımızda eksik bir durum var, bulunduğu yer mekan iyi değil. Aslında bu Kültür Bakanımız bunlara bir eğilse " ifadesini kullandı.

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız..