Hülya Avşar`a şimdi de Bengü sataştı!..

Magazin dünyasında gündeme gelmenin en kolay yolu, Hülya Avşar`la ilgili polemiklere girmek!.. Avşar Kızı`yla ilgili polemik yaratan sanatçılar kervanına, şarkıcı Bengü de eklendi!.. Bakın Bengü, Avşar`la ilgili neler söylüyor!..

Hülya Avşar`a şimdi de Bengü sataştı!..

Şu sıralar "Bak kim Dans Ediyor" yarışmasıyla adından bahsettiren Bengü de Hülya Avşar`a sataşmadan duramadı!.. Bengü "Bak kim Dans Ediyor" yarışmasına katılmasının amacın sanatçının her zaman dans etmesi gerekliliğine bağlıyor.

Bengü "Şarkıcının her zaman sahnede dans etmesi gerektiğini düşünüyorum. Tıpkı Avrupa`da dünyada olduğu gibi Klipler için dans dersine gittim geldim ama bir türlü dansı hayatıma sokamamıştım. Böyle bir yarışmanın bende çok büyük değişlik olacağını düşündüm çünkü ilk başlarda zorla her gün dört saat çalışıyorduk ama şimdi koşa koşa geliyorum. Artık çok zevk alıyorum. Dans konusunda kendime güvenim geldi. Burada çok güzel eğitim alıyoruz. Benim çok büyük şansım oldu şarkıcılığım için" dedi.

Bengü Türkiye de güzel dans eden sanatçılar sıralaması yaptığı zaman Hande Yener`i beğendiğini söyledi Bengü "Dans konusunda Hande Yener`i çok başarılı buluyorum. Sibel Can`a çok yakışıyor, Hülya Avşar başka konularda çok daha başarılı ama dans konusunda değil!..

Sertab Erener`in bir ara ders aldığını biliyorum. Tarkan zaten çok iyi dans ediyor. Yıldız Tilbe`nin kendine has bir dansı var, o zaten kimse de yok. Alternatif dans ediyor!.." dedi...

Bir ay sonra yeni albümüm çıktığını söyleyen Bengü Hülya Avşar`ın `Sanat camiasındaki bütün arkadaşlarım benim rakibim ve düşmanım` demesi ile ilgili olarak "Bir gerçek var ortada ben şarkıyı kıskanırım karşımdaki insanı kıskanmam. Güzel şarkıyı kıskanırım ah ben neden okumadım.

Tabii ki, rekabet var, rekabet olmasa hangimiz başarılı olmaya çalışacağız. Benim sanat camiasında içime soktuğum bir arkadaşım yok. Ben hala lise arkadaşlarımla görüşüyorum. Hülya Hanıma katılıyorum ama düşmanım kelimesini çok ağır buluyorum. Çok fazla dosttum olmaz diyorum" dedi!..

Konular Eski Arşiv