İFADE VERECEK!..

Biraz da onları çekselerdi, sahaya iki top atan antrenörler gözükürdü.

İFADE VERECEK!..


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 berabere sona eren Belçika maçı sonrası Belçika Teknik Direktörü Rene Vandereycken’e sitem etti.

Önce maçı değerlendiren Fatih Terim, “Kazanamadığımız için üzgünüz. 2. yarıdaki istekli oyundan ikinci gol çıkabilirdi. Kalemize gelmeden bir gol attılar. Hamleleri hep kazanmak için yaptım” dedi.

Terim, Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Vandereycken’in maç sırasında kendisine hoş olmayan sözler sarf ettiğini ve sahaya iki top attığını ileri sürerken, “Anti futbolla ilgili bir şey yaparsam antrenörlüğü bırakırım. Kameralar biraz da kendi evlatlarını değil de onları gösterseydi sahaya iki top atan antrenörler gözükürdü. Kameralar bizim üstümüzde olunca onlar güzel oynuyor. Bana ve kulübeye söylediği sözler hiç hoş değildi” diye konuştu.

TERİM İFADE VERECEK
Bu arada Vandereyken’in Terime ceza verilmesi için başvuruda bulunacağı Belçika televizyonuna bu konuda açıklamalar yaptığı öğrenildi. Norveçli FIFA Komiseri Johansen’in de Fatih Terim’i kusurlu bulduğu ve Terim’in ifadesini alacağı öğrenildi.

"TERİM'E DEĞİL YARDIMCISINA KIZDIM"
Bu arada Vandereyken maç sonrası konuyla ilgili olarak "Türkiye maçı kazanamayınca kulübümüze hareketlerde bulundular. Ben Fatih Terim'e değil yardımcısına kızıyorum" dedi.

Maraton
 

Konular Eski Arşiv