İflas davası açılan Dedeman Hotels Sapanca'nın yeşiline hançer saplayacak!

Murat Dedeman'ın ölümünden sonra hak sahipleri tarafından mirastan paylarının ödenmediği gerekçesi ile iflas davası açılan Dedeman Holding, Sapanca'nın yeşiline hançer saplayacak.

İflas davası açılan Dedeman Hotels Sapanca'nın yeşiline hançer saplayacak!

Turizm sektörünün haber kaynağı Turizm Haber Merkezi'nin haberine göre Murat Dedeman'ın ölümünden sonra hak sahipleri tarafından mirastan paylarının ödenmediği gerekçesi ile iflas davası açılan, hakkında evrakta sahtecilik, iftira ve yalan tanıklıktan suç duyurusunda bulunulan Banu Dedeman'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptığı Dedeman Holding çatısı altında faaliyet gösteren Dedeman Hotels Sapanca'nın yeşiline hançer gibi bir otel saplayacak.

Yatırımcı Hüseyin Mercan Sapanca'daki oteli için iflas davası açılan Dedeman Holding bünyesinde faaliyet gösteren Suites Residences Dedeman markası için franchise anlaşması imzalandı.

Hakkında evrakta sahtecilik, iftira ve yalan tanıklıktan suç duyurusunda bulunulan Banu Dedeman'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptığı iflas davası açılan Dedeman Holding çatısı altında faaliyet gösteren Dedeman Hotels bünyesinde 2022 yılında görkemli bir şekilde açılışı yapılan Dedeman Kayseri Otel Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Ekim ayında satışa çıkarılmıştı.

25 üniteden oluşacak Dedeman Village Sapanca isimli tesis herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda 2024 Nisan ayı hizmet vermeye başlayacak.

Kaynak: https://www.turizmfm.com.tr/iflas-davasi-acilan-dedeman-hotels-sapanca-nin-yesiline-hancer-saplayacak/584/