İftar sofrasında viski kavgası!

Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinin Genel Yayın Müdürünün Etiler'de bulunan kebap ve balık lokantası TİKE'de verdiği iftar yemeğinde garsonlarla viski kavgası...

İftar sofrasında viski kavgası!

Haber Vizyon'un haberine göre

Edinilen bilgilere göre gazetenin yazıişleri kadrosunu Ramazan ayının ilk iftar yemeği için 1 Eylül tarihinde Etiler TİKE'de toplayan Genel Yayın Müdürü kadrosu iftarını açarken kendisi de viski ısmarladı.

Ancak TİKE'nin garsonları bu işe itiraz ederek Ramazan'ın ilk günü kurulan iftar sofrasına alkol getirmelerinin ayıp olacağını söylediler.

Ancak Genel Yayın Müdürünün "buranın sorumlu garsonu kim. Ben viski istiyorum kime ne diyerek ısrarını sürdürdü. Garsonların iftar sofrasında alkol olmayacağı yolundaki tüm itirazlarına rağmen viskisini getirten Genel Yayın Müdürü, yazıişleri ekibi oruç iftarını açarken viskisini yudumlayarak derin muhabbetlere daldığı ileri sürülüyor.

Salonun turkuaz ışıkları altında ekibe çakırkeyif nutuk çekmeye başlayan genel yayın müdürünün "Burası Etiler. Burada isteyen istediğini içer. Bakın siz iftarınızı açıyorsunuz. Ben de içkimi içiyorum" şeklinde nutuk attığı gelen duyumlar arasında.

Bu arada genel yayın müdürlerinin kendilerine iftar yemeği vereceği zannı ile TİKE'ye gelen yazıişleri çalışanları da büyük bir hakarete uğradıklarını içlerinden geçirdiklerini. ancak işlerini kaybetme tehlikesi yüzünden seslerini çıkartamadıkları belirtiliyor. Yazıişleri çalışanları arasında, çok büyük hakarete uğradık. Adam kafa çekecek bizi kullandı" şeklinde aralarnıda tepkilerini dile getirdikleri öğrenildi.

Genel Yayın Müdürünün yazı işleri personeline iftar, kendisine de viski ısmarladığı yemeğin faturasını gazetesine kestirdiği, 33 kişinin yemek yediği ancak içilen içkilerin faturada gösterilmeyip yerine iftara gelen kişi sayısının fazla yazdırıldığı da gelen bilgiler arasında.

Konular Eski Arşiv