İki küçük kıza ne oldu?..

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde 10 gün önce kaybolan ve çürümüş haldeki cesedi bulunan 13 yaşındaki Kübra Uçar’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor..

İki küçük kıza ne oldu?..

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde 10 gün önce kaybolan ve çürümüş haldeki cesedi bulunan 13 yaşındaki Kübra Uçar’ın ölümüyle ilgili, ailenin komşusu olan ve bir hafta önce başka bir olayla ilgili ’cinsel istismar’ suçundan tutuklanan inşaat işçisi 30 yaşındaki B.A. sorguya alındı. Şüpheli B.A.nın yeğeni 12 yaşındaki Gamze A.’nın da 13 aydır kayıp olduğu öğrenildi.

Erdemli Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Kübra Uçar’ın cinayete kurban gittiğine inanan annesi Ümmü Uçar, “Kızım 10 gün önce okula gittikten sonra dönmedi. Tüm aramalarımıza rağmen bulamadık. Ondan iyi bir haber beklerken cesedini bulduk çok üzgünüm. Tek isteğim kızımın katillerinin bulunması” dedi.

Arkadaşı da 13 aydır kayıp

Akdeniz Mahallesi 1028 Sokak’ta oturan Kübra Uçar’ın mahalle ve okul arkadaşı Gamze A.’nın da 13 aydır kayıp olduğu öğrenildi. 20 Eylül 2010’dan beri kayıp olan 7’nci sınıf öğrencisi Gamze A.’nın akıbeti bilinmiyor. Kübra Uçar’ın ölümüyle ilgili şüpheli B.A.’nın kayıp olan Gamze A.’nın amcası olduğunu, belirtildi. Kızının kaybolması üzerine yıkılan annesi 55 yaşındaki Menekşe A.’nın da üzüntü nedeniyle kanser hastalığına yakalandığı ve tedavi gördüğü öğrenildi. Jandarma, Kübra Uçar’ın ölümünü aydınlatmak ve Gamze A.’ın kaybolmasıyla esrar perdesini aralamak için soruşturmasını derinleştirerek sürdürüyor.