İkinci Mehtap Vakası

Dün akşam yeniden start alan Popstar Alaturka' ya Samsun' dan katılan Canan, Mehtap' tan sonra moda olan enteresan konuşmalarla oy peşine düştü..

İkinci Mehtap Vakası

Dün akşam yeniden start alan "Popstar Alaturka" programının en ilgi çeken yarışması kuşkusuz yarışmaya Samsun' dan katılan Canan'dı... 5 yıl önce Popstar yarışmasının elemelerinin olduğu gün düğünü olduğunu söyleyen Canan; elemelerle düğünü arasında mekik dokuduğunu anlatarak başladığı konuşmasına ilginç sözlerle devam etti. Eşinin kına gecesinde maçta olduğunu anlatan Canan, "Çocuğun var mı?" sorusuna "Hamileyken bisiklete bindim bu yüzden pırt diye düştü..." şeklinde yanıt verdi.. Tüp bebek yöntemine başvurduğunu anlatan Canan doktorun eşi ve kendisine ormana gitmelerini önerdiğini söyledi... Ebru Gündeş Canan' ın konuşmalarını Mehtap' a benzetirken "Keşke oyunculuk dalında da puan verseydik. 10 alırdı.." şeklinde konuşurken Canan dışarda ne ise yarışmada da o olduğunu ve halen köyde yaşadığını söyledi..

Popstar Alaturka' da "ikinci Mehtap" olmaya aday Canan' ın canlı yayındaki enteresan konuşmalarını izlemek için videoya tıklayınız..

 

Konular Eski Arşiv