İmirzalıoğlu yemin etti

Edirne'deki 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı General Cemalettin Alkoç Kışlası'nda vatani görevini yapan aktör, yemin etti.

İmirzalıoğlu yemin etti

21 günlük acemi eğitimini tamamladıktan sonra düzenlenen törenle yeminli asker oldu. Törenin ardından İmirzalıoğlu kendisini karşılayan sevgilisi oyuncu Zeynep Beşerle ile birlikte Süloğlu'ndan ayrıldı.

Edirne'nin Süloğlu ilçesindeki General Kocaman Kışlasında 323. kısa dönem askerler için yemin töreni düzenlendi. Edirne Valisi Mustafa Büyük, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Paşa Özen'in de hazır bulunduğu yemin törenine ünlü oyuncu Kenan İmirzalığolu'nun annesi Yıldız, babası Mustafa İmirzalıoğlu, sevgilisi Zeynep Beşerler, yakın arkadaşları ve yapımcı Osman Sınav da katıldı.

Gazetecilerin alınmadığı yemin töreninin ardından ailesi gelen askerlere hafta sonu için evci izni verildi.

Törenin tamamlanmasının ardından arkadaşlarıyla birlikte geldiği otomobilin içinde sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nu bekleyen Zeynep Beşerler'in heyecanlı olduğu gözlendi.

Kışladan çıkan Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisinin de içinde bulunduğu otomobile bindi ve gazetecilere, 'Arkadaşlar çok yorucu bir gün geçirdim. Bütün gün ayaktaydık. Daha sonra görüşürüz' diyerek el sallayıp Süloğlu'dan ayrıldı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yemin töreni için Edirne'nin Süloğlu ilçesine gelen ünlü yapımcı Osman Sınav, "Kenan'ı çok iyi gördüm, çakı gibi asker olmuş. Muhteşem bir törendi, kendisiyle kısa süre görüştüm" diye konuştu.

15 Ağustos günü vatani görevine başlayan ve yemin töreninin ardından evci iznine çıkan Kenan İmirzalıoğlu pazar günü mesai bitimine kadar birliğine teslim olacak ve 17 Ocak günü ise teskeresini alarak vatani görevini tamamlayacak.

İbrahim Arslan /İHA

Özel görüntüleri izlemek için videoya tıklayınız..

Konular Eski Arşiv