İş Arasında Aşk Molası

İş Arasında Aşk Molası

İş Arasında Aşk Molası

Eğer bu kez karşınıza duygunun çok özel olduğunu hissederseniz cesur olun bizce. Sıradan bir macera içinse yanlış yerde olabilirsiniz, dikkat…

İşte ofiste yaşanabilecek potansiyel ilişkilere bazı örnekler. Sizin durumunuz ne?

ASTINIZA AŞIK OLDUYSANIZ

Feci bir durum. Sürekli kendinize ”Gerçekten başarılı mı yoksa aşık olduğum için mi öyle görüyorum” diye sorarsınız. Çevrenizdekiler aranızdaki elektriği fark ettiyse yandınız! Sürekli gözleri üstünüzde olacak. Onu kayırdığınızı, torpil yaptığınızı düşünecekler. Haksız da sayılmazlar. Çünkü aşk her şeyden önce hayranlık duygusunu besler. Eğer adil biriyseniz ve her tür kararınızı bu ölçülerle veriyorsanız yine kötü… Bu seferde aşkınız haksızlığa uğradığını düşünecek.

ÜSTÜNÜZE AŞIK OLDUYSANIZ

Bu sizi çok çalışkan ve işgüzar yapacaktır. Ona yakın olmak için ekstra görevler almaya çalışacak ya da utangaçlaşacaksınız… Her ikisi de feci. Utangaçlaştıkça daha çekingen ve tembel olma ihtimaliniz var. İş yerinde tembellik mi dediniz? Olacak şey değil. İşgüzarlık mı dediniz? İşgüzarları kim sever? Cadı kazanı içine düştüğünüzü şimdiden görmek mümkün. Bir de ofis dedikoduları başladığında, emin olun her şey daha çok zorlaşacak.

AYNI STATÜDE BİRİNE AŞIK OLDUYSANIZ

Bu hepsinden iyi görünüyor ama dikkat! Ona yardım ederken kendi işinizden olmamaya çalışın. Ya da rekabet gereken konularda ne yapacağınızı bir an önce düşünün. Aşık atmak dediğimiz durum, aşka hiç uymaz… Aynı işi paylaştığınız, birbirinize destek olarak çalışmak zorunda olduğunuz biriyle aşk yaşıyorsanız, aşkın getireceği duygusal dalgalanmanın karşısında durmak için, okyanusa yapılan mendirekler kadar sağlam olmanız gerekiyor.


Konular Gönül işleri