Işın Karaca eşinden anlaşarak boşanıyor!...

Işın Karaca, iki yıl önce evlendiği Sedat Doğandan anlaşmalı boşanmak için iki hafta önce İstanbul Aile Mahkemesine dava açtı.

Işın Karaca eşinden anlaşarak boşanıyor!...

IŞIN KARACA ile Sedat Doğan, 2009 yılında arkadaşlıklarını ilerletmiş, anlaşamayınca bir yıl sonra ayrılmıştı. Bir süre sonra tekrar barışan çift, 30 Mayıs 2011'de nikâh masasına oturdu. Ve bu evlilikten ‘Sasha Mia' ismini verdikleri bir kızları oldu. Yaşadıkları sorunların ardından Işın Karaca, geçtiğimiz yılın eylül ayında boşanma davası açtı. Kadıköy 5. Aile Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan çift, ‘anlaşmalı' olarak boşanmak istediklerini belirtti.

Ancak Eylül 2012'de görülen ilk duruşmada Sedat Doğan “Eşimi seviyorum, boşanmak istemiyorum” deyince, çift evliliklerini sürdürme kararı aldı. Işın Karaca, tam bir yıl sonra, fikren ve ruhen anlaşamadıkları gerekçesiyle Sedat Doğan'a ikinci kez boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatı Levent Turgut Karakoç aracılığıyla ‘anlaşmalı' olarak boşanmak için başvuran Karaca'nın kocasından herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Boşanma protokolü gereği çocuğun velayeti annede kalacak. Sedat Doğan, mahkemenin belirleyeceği tarihlere göre yılın belirli günlerinde çocuğunu görebilecek.

ÖZGE EĞRİKAR / HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ