İŞSİZLİK CİNAYETİ

İzmir'in Bornova ilçesinde, M.M.A. (27) 1.5 yıl önce evlendiği eşini, işsizlik yüzünden çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü. Zanlı polise teslim olurken, evliliklerinin ilk ayından itibaren esiyle tartışmalarının bugüne dek sürdüğü öğrenildi.

İŞSİZLİK CİNAYETİ

Edinilen bilgiye göre olay saat 19.00 sıralarında Atatürk Mahallesi, 727 Sokak, numara 39, kat 1'de meydana geldi. M.M.A. geçen yıl evlendiği eşi Sevda A. (21) ile çocukları olmaması yüzünden tartışmaya başladı.

İŞSİZLİK TARTIŞMALARI DAHA DA DERİNLEŞTİRDİ

Bir süre sonra ekonomik kriz nedeni ile çalıştığı işyerinden de çıkarılan M.M.A.'nin son günlerde bu nedenle de eşi ile sürekli tartıştıkları ortaya çıktı. Olay günü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkelenen koca M.M.A, mutfaktan aldığı bıçakla, eşini birçok yerinden yaraladı.
Ağır yaralanan Sevda A. olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı polisi arayarak durumu anlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan Sevda A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri gözaltına aldıkları M.M.A'yı, İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne teslim etti.

İŞSİZ KALINCA BOŞANMAK İSTEMİŞ ANCAK...

Genç çiftin çocuklarının olmadığı ve aileler yüzünden sürekli tartıştıkları belirtilirken, ev hanımı olan Sevda A.'nin ikinci evliliği olduğu bildirildi. Demir-çelik fabrikasında işçi olarak çalışan ve kısa süre önce isten ayrılan zanlı M.M.A.'nın eşiyle boşanmak istediği fakat Sevda A.'nin kabul etmediği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken M.M.A.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Akşam