İstanbul ve Ankara'ya kar yağışı geliyor

TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun Bolu kesiminde kar yağışı etkili oluyor.

İstanbul ve Ankara'ya kar yağışı geliyor
CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı yaptı. Sürmeli, bugün Ankara'da, 10 Aralık'ta da İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı görüleceğini açıkladı.

BOLU'DA KAR 5 SANTİMETREYE ULAŞTI

TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun Bolu kesiminde kar yağışı  etkili oluyor.

Gece başlayan ve sabah saatlerine kadar aralıklarla devam eden sağanak  yerini sabah saatlerinden itibaren kar yağışına bıraktı.

Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı TEM Otoyolu ve D-100  Karayolunun Bolu kesiminde, karayolları ekipleri karla mücadele çalışması  yürütüyor. Trafik ekipleri sürücüleri etkili olan kar yağışına karşı dikkatli  olmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan kar yağışı Bolu kent merkezinde de etkili olmaya başladı. Bolu Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının iki gün boyunca  etkili olacağını, cuma günü etkisini kaybedeceğini belirtti.

İSTANBUL VE ANKARA'DA NE ZAMAN?

CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli de İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı yaptı.  Sürmeli, bugün Başkent Ankara'da kar yağışının görüleceğini, İstanbul'da ise yüksek kesimlerde sıcaklığın düşmesiyle birlikte 10 Aralık'ta kar yağışının görülebileceğini bildirdi. Sürmeli, Ankara'da Çarşamba günü başlayacak yağışların soğuk havanın etkisiyle karla karışık yağmura ya da bazı kesimlerde de kar yağışına dönüşeceğini açıkladı.

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

Bünyamin Sürmeli, Marmara Bölgesi'nde de sıcaklarda 10 derece düşüş yaşanmasının beklendiğini belirterek, kentte özellikle yüksek kesimlerde 10 Aralık'tan sonra kar yağışı görülebileceğini ifade etti.