İstanbul'da Justin Bieber skandalı!..

Özel uçağıyla gelen ünlü şarkıcı pasaport kontrolüne girmeden korumalarıyla VIP aracına binince alandaki polisler peşinden koştu.

İstanbul'da Justin Bieber skandalı!..

Bieber'in pasaportunu başkomiser araçtan alıp onayladı Believe turnesi kapsamında bugün İstanbul Teknik Üniversitesi stadyumunda vereceği konser için dün özel uçağı ile İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı Justin Bieber, tam anlamıyla skandala imza attı. Uçağından indikten sonra pasaport kontrolüne girmeyen ünlü yıldız, korumalarıyla kaçıp VIP aracına binince başkomser başta havaalanı polislerini peşinden koşturdu. VIP aracı polisler tarafından çevrilince de arabasından inmemek için ısrar eden Bieber'in korumaları da polislerle tartıştı. Pasaport kontrol başkomseri, ünlü yıldızı arabasından indiremeyince VIP minibüsün önündeki ufacık bir perdenin arkasından pasaport kontrolü yaptı. Bu sırada Bieber'in korumaları şemsiye ile gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Kosova'da soydular!

Geçtiğimiz hafta Kosova konserinden sonra havalimanında boxer'ına kadar soyulup x-ray'dan geçirilen Biber'ın Türk polisine yaptıkları yadırgandı.

İŞTE O HABER!.. (HABER LİNKİ)

Hayranları ise alanda ünlü sanatçıyı göremeyince ağlayıp bağırdı. Daha sonra kalacağı Four Seasons Otele giden Justin Bieber'in korumaları, arkasından gelen basın mensuplarına saldırınca ortalık savaş alanına döndü. Şarkıcının korumaları, gazetecileri darp ederek araçlarına tekmeler savurdu. Bu sırada arabasından inmeyen Bieber, yarım saat sonra onlarca koruma eşliğinde hayranlarını da atlatıp mutfak kapısından otele girdi.

UMUT ÜNVER /VATAN İNTERNET SİTESİ