İstanbul'un göbeğinde korkutan yangın!..

Şişli’de bir binanın çatı katında çıkan yangın korkuya neden oldu. Merdiven aracı olay yerine gecikince itfaiye erleri yan binadan yangına müdahale etti.

İstanbul'un göbeğinde korkutan yangın!..

Alınan bilgiye göre, saat 22.30 sıralarında Şişli, Nişantaşı Meşrutiyet Mahallesi Osmanbey Sokak’ta 4 katlı bir binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Tekstil atölyeleri ve mağazalarının yoğun olduğu bölgede çıkan yangında korku dolu anlar yaşanırken, vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine geldi.

İlk gelen itfaiye grubunda merdiven aracı olmayınca ekipler yan binaya çıkarak çıkan yangına müdahale etti. Merdiven aracı ve takviye ekiplerinin gelmesiyle yangın diğer binalara sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Söndürme çalışmaları sırasında yanan çatıdan düşen parçaların tehlikesine aldırmayan meraklı vatandaşları polis güçlükle uzaklaştırdı. Yangının çıktığı sokakta oturan bir kadın, “Bende bu sokakta oturuyorum. Yangın çıktığında çok korktuk. İtfaiye gelerek yangını söndürdü” diye konuştu.

Yangında sonucu çatıda maddi hasar oluşurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sadık KAHRAMAN