Ivana Sert arka koltukta saklandı

İkoncan lakaplı İvana Sert, eşi Yurdal Sert'in boşanma dilekçesine "Beni onunla aldattı" dediği ortağı Hatem Yavuz ile Nişantaşı'nda son bir ayda ikinci kez objektiflere takıldı.

Ivana Sert arka koltukta saklandı

Gece gezmesinden sonra bu kez gündüz vakti Yavuz'un kullandığı cipe binen Sert, arka koltukta gizlenmeye çalıştı. Son dönemde Pınar Altuğ ile yaşadığı polemikle gündüme gelen Sert, önce oturduğu kafede Hande Ataizi ile ayaküstü sohbet etti. Keyifli bir sohbete tutuşan ikilinin, birbirlerine telefon numalarını da verdikleri de görüldü. Birbirlerini aramak için sözleşen ikiliden Sert hızlı adımlarla kafeden çıkıp, koşar adımlarla başka bir mekana geçti.
 
Burada yaklaşık 10 dakika oturan Sert, daha sonra Hatem Yavuz'un kullandığı cipin hemen arka koltuğuna geçti. Yavuz tanınmamak için taktığı güneş gözlükleriyle dikkat çekerken Sert'in ise cipin arka koltuğunda eğilip gizlenmeye çalışması gözden kaçmadı. Özellikle Sert'in Hatem Yavuz'un için "İş ortağım" dediği halde cipin arka koltuğuna gizlenmeye çalışması yine kafaları karıştırdı. Nişantaşı trafiğinde kaçamayıp objektiflere takılan ikili soruları yanıtsız bıraktı.