İvana Sert: Boşansam da soyadım aynı kalacak

Eşi Yurdal Sert'le boşanma arifesinde olan manken-modacı Ivana Sert, ayrılsalar bile soyadını değiştirmeyeceğini açıkladı... Bir TV programına katılan Sert, özel ve ilginç açıklamada bulundu...

İvana Sert: Boşansam da soyadım aynı kalacak

- 'İkoncan' kelimesinden rahatsızlık duymuyorum. Bu şekilde anılmak beni marka haline getirdi. Herkesin takip ettiği biri oldum. Ben ne şarkıcı ne de oyuncuyum. Sadece tasarımcılık ve stil koçluğu yapıyorum ama ikoncanlık sayesinde çok iyi bir çizgi oluşturdum.

- Evlilik defterini kapatmadım. Hayatımda şu an yanlış ve olmaması gereken durumlar ortaya çıktı ama bu benim evliliğe olan inancımı ve sevgimi bitirmedi.

- Oğlum Ateş beni çok kıskanıyor. Ne zaman dekolte ve mini bir elbise giysem 'Anne çok kısa' diyerek beni uyarıyor. Şimdiden bu kadar karışmaya başladı ama ben de ona bunun işimin gereği olduğunu söylüyorum.

- Yurdal Sert'ten boşansam bile soyadım değişmeyecek. "Ivana Sert'in patentini aldım. Bu isim her zaman yaşayacak ve bu haliyle kalacak. Bu ülkede marka oldum, devamlı kullanacağım" dedi.