İvana Sert: Yurdal ile dostluğumuz sürüyor

Eşi Yurdal Sert'le olan zorlu boşanma süreci yüzünden zor günler geçiren İvana Sert "Dava süreciyle ilgili konuşamam. Ama Yurdal'la sık sık görüşüyoruz" dedi.

İvana Sert: Yurdal ile dostluğumuz sürüyor
Eşi Yurdal Sert’le yaşadığı boşanma süreci nedeniyle zor günler yaşayan ve basının gündeminden düşmeyen İvana Sert, önceki gece 2012 yaz sezonu mayo- bikini kreasyonunu Kıbrıs Rocks Hotel’de görücüye çıkardı.

SPOR NİYETİNE

Uzun süredir bu defile için hazırlanan Sert, defile sonrası özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sert, konuyla ilgili "Bu, Yurdal’ın ne ilk ne de son aldatışı oldu. Beni birçok erkek gibi defalarca aldattı. Bu aldatma konusu erkeklerin huyunda olan bir şey zaten. Bu işi spor niyetine yapıyorlar. Ben yine göz yumardım fakat bu sefer abarttı" şeklinde konuştu. Sert, sözlerine "Dava süreciyle ilgili şu anda bir şey söyleyemem. Ama Yurdal ile olan dostluğumuz sürüyor, sık sık görüşüyoruz" diye devam etti.

BARIŞIRLAR!

İvana Sert’in 13 yıllık arkadaşı Enis Onat da konuyla ilgili şu şekilde konuştu: "Son zamanlarda parayla ilgili haberler çıktı ama İvana’nın paraya ihtiyacı yok.Yurdal ayıp etti. İvana aldatacak biri değil. İvana’nın kalbini kırdı. Aslında İvana, affedecekti ama basına çok şey sızınca vazgeçti. Benim tanıdığım kadarıyla mutlaka barışırlar. Hem de yüzde 100!"