İvana Sert'ten barışma sinyali

Yurdal Sert, “Barışma olabilir mi?” sorusuna, “Büyük konuşmak istemiyorum ama şu ana kadar çok kırldım, çok üzüldüm” dedi.

İvana Sert'ten barışma sinyali

Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı Kariyer Eğitim Kurumları’nın mezuniyet defilesi, önceki akşam Wow Otel’de gerçekleşti. Öğrencilerin hazırladığı ‘Okyanus’ temalı koleksiyon için Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Tuğba Karaca gibi ünlü modeller podyuma çıktı. Podyumun sürpriz ismi ise Ivana Sert oldu.

AKSİYON ROLÜ İSTİYOR

Öğrencilere destek olmak amacıyla podyuma çıkan Sert, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine dizilerden teklif geldiğini belirten Sert, “Ancak istediğim bir teklif gelmedi. Ben aşk, entrika dizilerinde değil de aksiyon tarzı bir dizide, Lara Croft gibi bir rolde oynamak isterdim” diye konuştu.

Eşi Yurdal Sert’le olaylı bir boşanma süreci yaşayan İvana Sert, boşanma davalarının 14 Şubat’ta görüleceğini belirtti ve “Garip ama o gün davamız olacak” dedi. Sert, “Barışma olabilir mi?” sorusuna ise “Büyük konuşmak istemiyorum ama şu ana kadar çok kırldım, çok üzüldüm” dedi.


Bora Bağcıbaşı