İvana-Yurdal Sert çifti birbirine girdi!...

Ivana-Yurdal Sert çifti önceki gün İstinye Park’ta Masa Restaurant’ta önce öpüştü sonra herkesin gözü önünde bağıra çağıra kavga etti!

İvana-Yurdal Sert çifti birbirine girdi!...

Ivana Hanım, eşine oğulları Ateş’i hasta olmasına rağmen tekneyle tura çıkardığı için kızdığını söyledi.

IVANA SERT MASAYI TERK ETTİ

İstinye Park İstinye Park olalı böyle kavga örmedi! Sosyetenin en mutlu çiftlerinden Ivana-Yurdal Sert çifti önceki gün Masa Restaurant'ta buluştu. Eşinden birkaç dakika sonra restorana gelen Yurdal Bey, Ivana Hanım'ı dudaklarından öptü. Bir süre sonra bir arkadaşları da çifte katıldı. Her şey normal görünürken, karı-koca çevredekilerin bakışlarına aldırmadan bağıra çağıra kavga etmeye başladı. Ivana Sert o kadar sinirlendi ki bir ara masadan kalkıp alışveriş merkezinin içine girdi.

‘YURDAL BEY’E HÂLÂ KIZGINIM’

Yurdal Sert eşinin peşinden alışveriş merkezine girdi. Eşini bulamayan Yurdal Bey, kayınvalidesi Nada Hanım’la dertleşti. Bir süre sonra ikili, oğulları Ateş’le restorana döndü. Siniri geçmeyen Ivana Hanım yine bağırmaya başladı. Yurdal Bey, eşini susturmak istediyse de başarılı olamadı. İkili, İstinye Park’tan ayrı otomobillerle ayrıldı. Eşine, hasta olan oğulları Ateş’i tekneyle Boğaz’da tura çıkardığı için kızdığını söyleyen Ivana Sert, “Oğlum ateşler içindeydi. Yurdal’a hâlâ kızgınım” dedi.

   
Uğur Soysal