İzmir'de 10 yıldır unutulan ceset!

İzmir'in Alsancak semtinde bulunan bir otoparkın asansöründe 4 yıllık bir ceset bulundu.

İzmir'de 10 yıldır unutulan ceset!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Konak ilçesindeki bir katlı otoparkın yaklaşık 10 yıldır kullanılmayan asansör kabininde henüz kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu. Asansörün merdiven boşluğunda tadilat çalışması yapan boyacılar tarafından fark edilen cesedin tamamen çürüyerek iskelet haline geldiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri cesedin ceket cebinden 6 adet 100 liralık banknot çıktığını bildirdi.

Akıllarda soru işaret yaratan olay dün akşam saatlerinde Alsancak Polis Merkezi karşısındaki Büyükşehir Belediyesi'ne ait katlı otoparkta yaşandı.

Katlı otoparkın merdiven boşluğunda tadilat için çalışma yapan boya ustaları, yaklaşık 10 yıldır kullanılmayan asansörün kapısını açtıklarında gördükleri manzara karşısında şok geçirdi. Asansör kabininde iskelet haline gelen bir erkek cesedi ile karşılaşan çalışanlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri uzun zamandır arızalı olan asansör kabinindeki cesedin bir erkeğe ait olduğunu belirledi.

Tamamen çürüyen ve iskelet haline gelen cesedin üzerinden kimlik çıkmazken, ölen adamın ceket cebinden tedavülden kaldırılmış olan 6 sıfırlı 6 adet 100 liralık banknot çıktığı öğrenildi. Cesedin üzerindeki kıyafetlerden iyi giyimli bir kişi olduğu anlaşılırken, ayağında ayakkabı bulunmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı. İskelet haldeki ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, talihsiz adamın nasıl öldüğünün yapılacak incelemeden sonra belirleneceği ifade edildi.