İzmir'de gasp dehşeti!..

19 yaşındaki M.R.K’yı adres sorma bahanesiyle otomobile alıp cep telefonunu ve parasını gasp eden iki zanlı kıskıvrak yakalandı.

İzmir'de gasp dehşeti!..
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre Bornova'da 19 yaşındaki M.R.K'yı adres sorma bahanesiyle otomobile alıp 2 bin TL değerinde cep telefonu ile 30 TL'sini gasp edip kaçan iki zanlı, kısa sürede yakalanarak cezaevine gönderildi

Bornova'da 19 yaşındaki M.R.K'ya adres sorma bahanesiyle otomobile alıp 2 bin TL değerinde cep telefonu ile 30 TL'sini gasp edip kaçan M.Ö.(24) ve H.T. (27), polis tarafından 100'e yakın güvenlik kamerasının incelenmesiyle kısa sürede yakalandı. Bornova'da 19 yaşındaki M.R.K. metro girişinde ilk olarak kendisine adres sormak isteyen iki kişinin içinde bulunduğu otomobilin yanına gitti.

"Biz seni bırakırız"

Bu kişilerle konuşurken araç içindeki iki kişi, "Gel biz seni bırakırız" diyerek otomobile davet etti. Bir süre sonra araç içindeki iki kişi M.R.K'yi ölümle tehdit ederek cep telefonunu ve cüzdanında bulunan 30 TL'yi aldıktan sonra araçtan aşağıya attı.

Aydın'da oldukları belirlendi

19 yaşındaki M.R.K'nin şikayeti sonrası alarma geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri bölgede bulunan işyeri kameraları ve mobese kameraları ile zanlıların araç plakalarını belirledi. Önceki gün yapılan çalışmanın ardından Aydın'da oldukları belirlenen iki zanlı, yakalanarak İzmir'e getirildi. M.R.K. tarafından da teşhis edilen iki gaspçı tutuklanarak cezaevine gönderildi.