İzmir'deki korkunç cinayet aydınlatıldı!....VİDEO

İzmir Buca’da 17 yaşındaki garson evlenmelerine izin vermediği iddiasıyla İrlandalı kız arkadaşının annesini ve onun kadın arkadaşını boğazını keserek öldürdü. Zanlı yakalandı...

İzmir'deki korkunç cinayet aydınlatıldı!....VİDEO

ŞANLIURFA Viranşehir nüfusuna kayıtlı olan R.Ç., bir süre önce Kuşadası’nda garson olarak çalıştığı restoranda ailesiyle yemeğe gelen İrlandalı 15 yaşındaki Shanon Graham ile arkadaş oldu. R.Ç., Graham ile daha sonra da görüşerek arkadaşlığını ilerletti ve onunla evlenmeye karar verdi. Ancak, Shanon Graham’ın annesi 54 yaşındaki Marion Elizabeth Graham kızının evlenmesine karşı çıktı. Anneyi, sevgilisi Shanon ile evlenmesine engel gören R.Ç. yaptığı korkunç planı uygulamaya koydu. R.Ç., sevgilisinin dün sabah tek başına yat turuna gitmesini fırsat bilerek, annesi Marion Elizabeth Graham ve onunla birlikte tatile gelen arkadaşı Cathy Dınsmore’yi (50) gezdireceğini söyleyerek İzmir’e getirdi.

Çelişkili ifadeler verdi...

İzmir Otogarı yakınındaki babası E.Ç.’nin (48) bakkal dükkanına uğrayan R.Ç. onun otomabilini aldı ve İrlandalı iki kadını Buca İlçesi’nin Gökdere Köyü, Yeni Buca Mezarlığı Yolu’ndaki ağaçlık alana götürdü. R.Ç., burada Marion ve Cathy Dınsmore’yi bıçakla boğazlarını kesti. R.Ç. işlediği çifte cinayetin ardından hiç bir şey olmamış gibi Kuşadası’na döndü.

Yat turundan dönen Shanon Graham, annesini bulamayınca, polise gidip, kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis, Shanon’ın garson R.Ç. ile ilişkisi olduğunu belirledi. Gözaltına alınarak Kuşadası İlçe Emniyet müdürlüğü’ne götürülen R.Ç., ilk sorgusunda iki İrlandalı kadının kendilerini alışveriş için bir marketler zincirine götürmelerini istediğini ileri sürerek, “Yolda, Volkswagen Transporter marka bir minibüs önümüzü kesti. Bizi kaçırdılar. Gözümü açtığımda evin önündeydim” dedi. Ancak çelişkili ifadelerinin ardından suçunu itiraf etti.

ÇİFTE CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

R.Ç., iki kadını, kız arkadaşı Shanon ile rahatça evlenebilmek için öldürdüğünü itiraf etti. Polis, R.Ç.’nin gösterdiği cinayet işlenen yerde İrlandalı iki kadının 20 metre arayla cesetlerini buldu. R.Ç.’nin olayın ardından döndüğü Kuşadası’ndaki işyeri ve çevresinde yapılan aramada da çöpte kanlı elbiseleri bulundu. Zanlının babası E.Ç ile bir taksi şoförü de gözaltına alındı.

İlgili haberi izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ...