Jet sosyete Alaçatı'da eğlenmenin yolunu buldu

İzmir Çeşme Alaçatı’da eğlencenin yeni adresi lüks villalar oldu. Son günlerde polis ve jandarmanın sosyetik mekanlara yaptığı denetimler jet sosyetenin keyfini kaçırdı. Gazetecilerden kaçmak isteyen ünlüler gizli partiler düzenlemeye başladı.

Jet sosyete Alaçatı'da eğlenmenin yolunu buldu

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre Çeşme Alaçatı'da beach club ve konserlerde sosyal mesafe ve maske kuralına uymayanlara 3 bin 150 lira ceza uygulanması, eğlence sevdalısı ünlüleri villalarına kaçırdı. Ceza yemekten bunalan jet sosyete ve televizyon dünyasının popüler isimleri, villa partileri düzenlemeye başladı.

DJ TUTUP PARTİ VERİYORLAR

Lüks villalarının bahçelerinde tuttukları DJ'lerle çılgınca eğlenen sosyetenin hem gazetecilere yakalanmamak hem de para cezası yememek için bu yolu seçtikleri öğrenildi.

Çeşme'de parti yapmak için lüks villalar kiralayan sosyetik ünlüler, DJ tutarak sabahlara kadar eğleniyor.

Çeşme'de bulunan Risen Shine Beach isimli işletmede sosyal mesafe ve maske kurallarının çiğnendiği görüntüler geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, mekanda gerçekleştirdiği denetim sonrası, 33 kişiye ayrı ayrı 3150 lira, toplamda 103 bin 950 lira para cezası kesti.

Ceza yemekten kaçmak için villalarında parti yapan ünlülerin bu çözümü şimdilik işe yarasa da, polis ve jandarma ekipleri komşulardan gelecek şikayetlere göre cezai işlem uygulayabilecek.