Joker Abdül'un büyük başarısı

Şovmen-Yazar Abdullah Koçoğlu'nun (Joker Abdul), 3 Nisan 2010 Cumartesi günü, saat 14.30' da Metroport Alışveriş Merkezi içinde, noter huzurunda gerçekleştirdiği olağanüstü rekor denemesi başarıya ulaştı.

Joker Abdül'un büyük başarısı

Şovmen-Yazar Abdullah Koçoğlu’nun (Joker Abdul), 3 Nisan  2010 Cumartesi günü, saat 14.30’ da METROPORT ALIŞVERİŞ & YAŞAM MERKEZİ içinde, NOTER HUZURUNDA gerçekleştirdiği olağanüstü REKOR denemesi başarıya ulaştı.

Domino taşı şeklinde dizilmiş "DOMİNO" adlı 2516 adet kitabın tek bir dokunuşla ardı ardına yıkıldığı organizasyonda, ’Yetenek Sizsiniz’ finalistlerinden ’İLKER ATAK SHOW’ da sahne aldı.

Etkinlikte ayrıca, 2010 yılının en iyi edebiyat eserleri arasında yerini alan ’DOMİNO’ adlı kitaptan 500 adet, DÜNYA BARIŞI VE KÜLTÜR SANATA KATKI ADINA ücretsiz olarak, yazarı Abdullah KOÇOĞLU tarafından imza etkinliği dâhilinde dağıtıldı. Binlerce kişinin ilgiyle izlediği ve katılım gösterdiği etkinlik, alışveriş merkezinde izdiham yaşanmasına sebebiyet verdi.

Her imza günüyle ayrı bir rekor kırmayı hedeflediğini belirten Abdullah KOÇOĞLU yaptığı açıklamada, marjinal imza günlerini sürdüreceğini ifade etti ve yaz dönemi için, su altında "ISLAK İMZA ETKİNLİĞİ" hazırlığında olduğunu belirtti.

ESER HAKKINDA

Mukayese arzusu uyandıran ve paranoyak hisleri ayaklandıran detayların yanı sıra ilginç tespitlerin de yer aldığı bu kitap, birçok kişinin hatıralarını taciz ederek edebi dille kaleme alınmıştır.

Birbiri üzerine yıkılan ve birbirini değişime uğratan olayları konu alan hikâyelerin, aşkı, tutkuyu, mutluluğu, hüznü ve entrikayı aynı tas içinde sunarken, sıradan ayrılmanıza gerek kalmadan sıra dışı yaşamlara şahit olmanızı sağladığını göreceksiniz.

Okunduğu ve dokunduğu ruhlara farklı anlamlar yükleyen, edebi bir yapıt sizlerle.

"Sanata ve Sanatçıya Katkılarınızdan Dolayı Teşekkür Ederiz."

Gösteriden fotoğrafları haberin diğer fotoğraflarına tıklayarak görebilirsiniz..