Kadınlar Seks Konusunda Ne Durumda

Kadınlar Seks Konusunda Ne Durumda

Kadınlar Seks Konusunda Ne Durumda

    Standart kadın hayatı boyunca en fazla 9 erkekle birlikte oluyor
    On kadından üç tanesi en  yakın arkadaşının erkeği ile birlikte olmuş
    Onbir kadından sekizi orgazm taklidi yapıyor.
    Sevişmeleri en az yarım saat süren kadın sayısı% 27
    Ayda on defadan fazla masturbasyon yapan kadın sayısı % 77
    Ondan fazla tek gecelik ilişki yaşayan kadınların oranı % 6

Yukarıdaki sonuçlara baktığınızda her şey normal geldi mi size? Ayda 1o dan fazla masturbasyon yapan kadın sayısı %77 olduğuna göre, demek oluyor ki cinsel yaşamları  sıradan, zevksiz ya da hiç yok.

10 kadından 3′ünün yakın arakadaşının erkeği ile yatmış olması, oldukça ürpertci bir rakam. Bilemiyorum açıklaması nasıl olur bunun. Aman ha mutlu bir seks yaşantınız varsa sakın ha, yakın arkadaşınıza anlatmayın bunu, kocanızı baştan çıkarma riskini düşünecek olursanız :) ) Öyle bir şey olursa da üzülmeyin zaten ne arkadaşınız ne de sevgiliniz sizi haketmemiş.

Ama diğer taraftan tek gecelik ilişki yaşayanların oranı oldukça düşük. Bu kadının tek gecelik ilişkilere rağbet etmediğinin, sevgiyi, aşkı ve cinselliği birlikte götürmek istediklerinin bir göstergesi değil mi?

11 kadından 8′inin orgazm takliti yapıyor olması da, kadının orgazmı yaşayamadığını ve belki de partnerine bunu farkettirmemek için, hatta onu memnun etmek için yaptığı rol. Az bir sayı değil.

Sevişmeleri en az yarım saat süren kadın sayısı da neredeyse dört bir oranında.   Yani nerdeyse 100 kadından 25′i kısa süren bir cinsellik yaşıyor.


Konular Gönül işleri