Kalp krizinin sebebi Hıncal!

Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun annesinin kalp krizi geçirmesi üzerine açıklama yapan Terim, krizin sebebi olarak Hıncal Uluç'un açıklamasını işaret etti.

Kalp krizinin sebebi Hıncal!

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Emre Belzöoğlu'nun annesinin Hıncal Uluç'un dün akşam söylediği hakaret varan sözlerden dolayı kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Terim kritik Belçika maçı öncesinde izin verdiği Milli Takım kaptanı Emre için yaptığı açıklamada çaprıcı açıklamalarda bulundu.

Terim, Belçika maçı öncesi yaptığı basın açıklamasında gelen bir sor üzerine Emre'nin annesinin neden kriz geçirdiğini şöyle açıkladı: "Bu arada ben şimdi açıklıyorum ve Emre'nin annesi dünkü söylenenlerden dolayı kriz geçirdi. Ben de ona karşılaşmaya bir gün kala izin verdim. Şimdi bunu söylemek zorundayım demek ki söylemem gerekiyordu evet dünkü söylenenlerden dolayı kriz geçirdi."

Emre'yi tercih etmesi konusunda gelen tepkilere de değinen Terim Emre ile akraba olmadığını yeteneki futbolcuları kazanmaktan yana olduğunu söyledi. Terim Emre için şöyle konuştu: Genel manada hak eden oyuncuları kazanmaya uğraşan bir teknik direktörüm ben. Emre'nin veya bir başkasının, başkasından ayrı muamelesi görmesi mümkün değildir. Bunu zaten ben açıkladım, karşılaşmada ilk çıkaracağım Emre'ydi. Bir akrabalık bağım yok, hayatımda da böyle bir bağ olmadı. Ama yetenekli futbolcuları da kaybetmek istemem. Ben sadece 26-27 yaşındaki bir yetenekli oyuncunun ömür boyu kaybedilmemesini isteyen bir oyuncuyum. Onun için ben Fatih Terim, onun için teknik drektörüm sizde gazetecisiniz. Mesleklerimiz farklı...

HINCAL ULUÇ NE DEMİŞTİ?

Hıncal Uluç dün akşam, NTV'ninspor programı 90 Dakika'da Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu için çok sert ifadeler kullanmıştı.

Uluç programda şunları söylemişti: " Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80'ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre'den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız"
 
Haber 7
 

Konular Eski Arşiv