Kardelen Acar Milli Takım Antrenörüyle anlaştı

Kardelen Acar, bu kez lüks tüketime değil eğitime yatırım yaptı. 4 yaşındaki kızı Derin’i artistik jimnastiğe başlattı. Evinde özel bir salon hazırlattı. Milli Takım Antrenörü Hüseyin Göktekin ile anlaştı...

Kardelen Acar Milli Takım Antrenörüyle anlaştı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre işadamı Erdal Acar'ın genç eşi Kardelen Acar, sosyal medyada lüks ve pahalı kıyafetleriyle dikkat çekti! Son olarak 72 bin dolarlık Hermes çantası ve 200 bin dolarlık yüzüğünü gözlere sokarak 'Pes' dedirtti.

3 çocuğu için 5 dadı tutarak adından söz ettirdi! Filipinli dadılara ayda bin 500'er dolar maaş ödeyen Kardelen Hanım, şimdi de 4 yaşındaki kızı Derin için özel spor hocası tuttu. 

KARDELEN ACAR'A HACKER ŞOKU! (HABER LİNKİ)

Sosyetik güzel, Çeşme'deki lüks evinin bahçesini spor salonuna çevirdi. Kızı için artistik jimnastik antrenörlüğü ve trambolin milli takım antrenörlüğü yapan Hüseyin Göktekin'le anlaştı. 

Derin'in fiziksel aktivitelerle gelişimine katkıda bulunması için bu tercihi yapan Kardelen Hanım, aldığı VIP hizmet karşısında ise aylık 3 bin TL ödüyor.

Önceki gün kızının spor yaparken görüntülerini paylaşan Acar için "Lüks marka yerine kızına yaptığın yatırımı paylaşman daha güzel" yorumları yapıldı.

MALİKANEDE ANTRENMAN

Kardelen Acar Milli Takım Antrenörüyle anlaştı

Antrenör Hüseyin Göktekin, Derin Acar'la birebir ilgileniyor.