Kavga ‘SERT’leşti!...

İvana Sert, kendisini en yakın arkadaşı Hatem Yavuz’la aldattığını iddia eden eşi Yurdal Sert’in açıklamalarına isyan etti.

Kavga ‘SERT’leşti!...

Sert, “Yurdal böyle devam ederse, aile sırlarımı açıklarım” diyerek eşine meydan okudu. İhaneti kabul etmeyen İvana Sert, artık kocasını tanıyamadığını söylüyor

- Yurdal Sert’in “Ivana ve Hatem Yavuz bana tuzak kurup, bir eskort kızla beraberliğimi videoya çekti” iddiasına Ivan Sert, “Olur mu böyle şey? Kafası yerinde değil. Bana mal vermemek için bunu yapıyorsa, çok saçma. Öyle bir görüntüsü olsa hemen boşardım” yanıtını verdi.  
- Sert, “Evliğim boyunca Yurdal’dan hiçbir şey gizlemedim. Bütün şifrelerim ve e-posta adreslerim zaten onda var. Bodrum’daki aldatma olayı yaşandıktan sonra ortağım Hatem, ‘Bunlar zor zamanlar’ diyerek, güçlü olmama dair mesajlar attı” diyerek Hatem Yavuz’la sadece arkadaş olduklarını belirtti.
- Yavuz’un Metrocity’deki evlerine sık sık geldiğini söyleyen eşine verdiği yanıtsa, “Hatem zaten bizde kalıyordu. Bir kere değil yüzbin kere geldi. Yurdal, ona yedek anahtar vermişti. Ailemizden biri gibi olmuştu. Şimdi bunu bana karşı kullanması akıl sınırlarını zorluyor. Bu böyle devam ederse ben de bazı sırları açıklamak zorunda kalırım” oldu.
- Sert, evdeki hizmetçilerin kendisini Yavuz’la yatak odasında gördüklerine dair söylenenler için de, “Hizmetçiler tamamen iftira atıyor. Yurdal, onlara para verdirip söyletmiştir” dedi.
- Evliliğini kurtarmak için Fethiye’ye gittiğini söyleyen Sert, “Oğlum Ateş’in psikolojisi bozuldu. Psikolojisini bozduğu çocuğun velayetini neden istiyor? Şu an sahip olduğumuz Tuana Tatil Köyü’nde kalıyorum. Hatta Yurdal’ın daha önceki evliliğinden olan iki çocuğu da benim yanımda” diye konuştu.

‘HAYATTA HER ŞEY YALANMIŞ’
“Yurdal bana iffetsizlik davası açtığı zaman dedim ki kendi kendime, ‘Hayatta her şey yalanmış’. İffetime çamur atmaya çalışınca, çok şaşırdım. Kocamı tanıyamıyorum. Ne parayı,  ne de pulu düşünüyorum. Sadece çocuğumu düşünüyorum.”

MAGAZİN SERVİSİ