Kaya Çilingiroğlu'ndan yeni Corona virüs açıklaması!

Kaya Çilingiroğlu, 16 Mart'ta muhabirlerin sorusu üzerine Corona virüsü ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanarak: "Gelirse gelir, mukadderat. Bir alın yazım var, gelirse gelir. Panik yapmaya gerek yok. Sosyal medyada ‘Dışarıya çıkma’ falan yazıyor, çıkmasan ne olacak." demişti.

Kaya Çilingiroğlu'ndan yeni Corona virüs açıklaması!

Kaya Çlingiroğlu'nun açıklaması pek çok kesim tarafından tepki çekmiş, “Ben temiz adamım... Gelirse gelir, mukadderat. Bir alın yazım var. Panik yapmaya gerek yok. Sosyal medyada ‘Dışarıya çıkma' falan yazıyor, çıkmasan ne olacak. Corona virüsünün ne olduğunu biliyor musun, yok. Ne zaman biteceğini biliyor musun?” şeklindeki sözleri eleştirilmişti...

Posta Gazetesi'nden Bekir Saçar'a Corona virüs ve karantina günlerine dair yeni ifadelerde bulunan Çilingiroğlu'nun bu düşüncelerinden vazgeçip uzun süredir dışarıya çıkmadığı ortaya çıktı:

İçinde bulunduğumuz günlerin ardından planlarını açıklayan Çilingiroğlu "Tabii ilk önce kızım Zehra ve oğlum Kaya’ya sarılıp onları öpüp koklayacağım. Çok sevdiğim ve şartlar gereği ara verdiğim sporuma yeniden başlayacağım. Sahilde temiz havada deniz kokusu alarak uzun yürüyüşler yapmayı, sinemada film izlemeyi çok özledim, bir de futbol maçlarını..." şeklinde konuştu.