Kayahan'dan Nilüfer'e ağır cevap!..

Nilüferin sahneden gönderme yaparak laf attığı besteci Kayahan, Onun derdi para. Nilüfer parayı çok seviyor diyerek ağır sözlerle cevap verdi..

Kayahan'dan Nilüfer'e ağır cevap!..

Sahne aldığı mekanda seyirciden Kayahan şarkılarının istek alması üzerine zehir zemberek sözler sarf eden Nilüfer, "Üste para verseler onun şarkılarını söylemem. O şarkılara küstüm. Alsın kendi söylesin. Hem çalsın hem söylesin" dedi. Nilüfer'in bu sözlerine, usta besteci Kayahan ağır sözlerle cevap verdi.

İZİN ALMAK ZORUNDA

Nilüfer'in sözlerine Kayahan aralarında yaşanları da hatırlatarak şöyle konuştu: "Bu durum yılan hikayesine döndü. Nilüfer bizim yıllarca süren anlaşmamızı bozdu. Mahkeme sahnede benim parçalarımı söylediğinde, benden izin almasını şart koştu.

İzin alırsa rahat rahat söyleyebilir. Boşuna kendini üzmesin. Para vermek zorunda değil, izin almak zorunda. Yoksa onunla bir derdim yok.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. 25 yıllık anlaşmayı 'Terzime, kuaförüme çok para ödüyorum. Sana para veremem' diyerek mesele haline getiren kendisidir. Bu benim için onur, onun için para meselesidir. Para dediği de kazandığının onda biridir."

Gerçekleri anlatsın

Usta besteci ve yorumcu, Nilüfer'in tüm gerçekleri anlatmadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Gerçekleri Türkiye'ye anlatsın, bütün şarkılarımı alıp bedava söylesin. Bu şarkılarımın kıymetini ondan başka herkes anladı. O da anladığı zaman bu konu kapanacak."

Nilüfer parayı çok seviyor

Aralarında ki meselenin Nilüfer'in kendi ayıbı olduğunu belirten Kayahan , "İzin al istediğin şarkıyı söyle ama onun derdi para. Nilüfer parayı çok seviyor. Bu zamana kadar hep ters köşe yapıp, beni paracı biri olarak gösterdi. Nilüfer ne zaman albümçıkarsa, önce bir Kayahan lafı ediyor. Bunu da reklam vasıtası yapıyor. Kayahan şarkıları yoksa da ben varımdemek istiyor” dedi.

OKAN IŞIK  / BUGÜN İNTERNET SİTESİ