Kayahan'dan Sertab Erener'e ağır sözler

Kayahan konuk olduğu "Pazar Eki" programında Sertab Erener hakkında enteresan açıklamalarda bulundu.

Kayahan'dan Sertab Erener'e ağır sözler

VAKİT BENİM

’365 Gün’ albümümüyle iki sene uğraştım. Lütfen bana kızmayın; "Bir şarkıyı iki senede yapıyor" diyorlar ya, vakit benim, bu kimseyi ilgilendirmez.

’Sensiz Olmaz ki’yi, Mustafa Ceceli söylemiş. Şarkılarımın yaşaması için benim olmaktan çıkmaları lazım, gelirleri bana ait olmalı. ’Hep Karanlık’ı Şebnem Ferah, ’Sarı Şekerim’i Tarkan, ’Kar Tanelerim’i Mustafa Ceceli okumalı.

Albüm satışlarında sahtekarlık yapılıyor. Herkes bunu biliyor ama kimse dile getiremiyor.

Iskaladığım çok şey var. Kızım Beste ile daha çok ilgilenebilirdim. Keşke hayatımı yaşasaydım. Ama yaşasaydım da bu şarkıları yazamazdım. Bir tek şeyi kaçırmadım; şerefli olabilmeyi.

Şarkı yaparken kendimi kaybederim. Bir şey duymam, nerede olduğumu bilmem. Yemeği unuturum.

Eurovision’a kimin gittiğiyle ilgili değilim. Şunu söylemeliyim; önce şarkıyı Türkiye sevmeli. Ama İngilizce söylersen Türkiye’nin kaçta kaçı İngilizce anlayacak ki. Yazdığın şarkı, kesinlikle buraya ait olmalı.

TOP BEKLİYOR

’Bir Aşk Hikayesi’ Beşiktaş tribünlerinde marş gibi söyleniyor. Fenerliler ’Mor Menekşe’yi okudu. Onlardan forma ve futbol topu rica ettim, Fenerbahçe yolladı ama Beşiktaş’tan hâlâ bir şey gelmedi!

İNTERNET KONSERİ

Bir TV projem var; ’Yalansız Sohbetler’ adında... İkinci olarak; bütün Türkiye’yi kapsayabilecek, internet üzerinden bir konser vermeyi düşünüyoruz. Bu konser Sevgililer Günü’nde olabilir. Ben nasıl şarkılarımın unutulmamasını istiyorsam, konserlerimin de unutulmamasını istiyorum.

Kayahan’ın programdaki açıklamalarından kısa bir kesit bu sabah "2.Sayfa" programında yayınlandı..
 
İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..