Kayıp baba-kızın cesedi bulundu!..

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir apartmanın bodrum katında biri kız çocuğuna ait 2 ceset bulundu. Cesetlerin, aynı apartmanda oturan ve 14 Şubat'tan beri aranan Ali Alkan ile 9 yaşındaki kızı İdil'e ait olduğu belirtildi.

4 aydır aranıyorlardı!..
CİHAN'da yer alan haere göre Sincan ilçesi Fatih Mahallesi Bucak Sokak 15 numaralı apartmanın bodrum katından ağır koku gelmesi üzerine apartman sakinleri polise ihbarda bulundu. Polisin bodrumda yaptığı incelemede biri kız çocuğu, diğeri bir erkeğe ait 2 ceset bulundu.

CESETLER 14 ŞUBAT'TAN BERİ KAYIP BABA ve KIZINA AİT

Cesetlerin, aynı binada oturan ve 14 Şubat'tan beri kayıp olarak aranan 49 yaşındaki Ali Alkan ile 9 yaşındaki kızı İdil'e ait olduğu belirlendi. İlk incelemeler sonucunda cesetlerde kesici alet izlerine rastlanıldığı, adamın üzerinden cüzdan ve bir miktar para çıktığı öğrenildi. Polisin gerekli incelemeleri tamamlamasının ardından cenazeler, savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, cesetleri bulunan baba-kızın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü bulmaya çalışıyor. Komşuları, apartmanın giriş katında oturan Ali Alkan ile eşi Zehra Alkan'ın boşanma sürecinde olduğunu dile getirdi. Zehra Alkan, bir süre önce kızının ve eşinin kayıp olmasıyla ilgili TV kanallarında açıklamalarda bulunmuş ve eşinin ruh sağlığının yerinde olmadığını, kızının hayatından endişe ettiğini söylemişti.