Kayseri'de terör saldırısının ardından flaş gelişme

Bugün saat 08.45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse bombalı araçla saldırı yapıldı. Saldırıda 13 asker şehit oldu, 56 yaralı var

Kayseri'de terör saldırısının ardından flaş gelişme
Hürriyet'te yer alan habere göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, 'Bombayla kimi zaman sivil kimi zaman savunmasız kimi zaman güvenlik kuvvetlerimiz başka bir hal içerisindeyken hedef alınan eylem türleri, dünyanın en alçak, en hain eylem türleridir. Misliyle mukabele edileceğini, edildiğini ifade etmek istiyorum.' dedi.

Soylu, Kayseri'de yaptığı açıklamada, sabah saat 08.45 sıralarında Talas Bulvarında Zincidere Komando Tugayı'ndan çarşı iznini kullanmak için iki otobüsle yola çıkan erlerin, hain terör saldırısı ile karşı karşıya kaldığını söyledi.

Özel halk otobüsünü durduran ve o esnada da araçtaki bombalı düzeneği patlatan teröristin kimliğinin belirlendiğini söyleyen Soylu, "Şu an 7 kişi gözaltında, 5 kişi de aranıyor. Şu anda hastanelerimizde 56 yaralımız var. Bu 56 yaralımızın 12'si yoğun bakımda. 4'ü ağır" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, şu ana kadar 9 şehidin kimliğinin tespit edildiğini belirterek "Oklar şu anda PKK'yı işaret ediyor" dedi.