Kelly Brook'a ahlaksız teklif!..

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen ünlü İngiliz model ve aktris Kelly Brook, Cannes Film Festivali’nde kendisini şoke eden bir teklifle karşı karşıya kaldı

Kelly Brook'a ahlaksız teklif!..

Cannes'da skandal!..

Festivalin açılış gününde kırmızı halıda boy gösteren 32 yaşındaki Brook, daha sonra kaldığı Majestic Barriere otelindeki fotoğraf çekimine katıldı. Fotoğraf çekimini bölen bir adam ünlü yıldızın yanına yaklaşarak ayak üstü kendisiyle beraber olursa 1 milyon euro vereceğini söyledi.

KELLY BROOK (FOTO-GALERİ)

Brook, ahlaksız teklifi festivalde temsil ettiği filmin yönetmeni Keith Lemon’ın kendisine şaka yaptığını düşünerek ciddiye almadı. Adamın ısrarcı tavırlarıyla teklifin gerçek olduğunu anlayınca da şoke oldu. İsmi Nimrod- Frederic Kamer olan Fransız işadamı bununla da yetinmeyip çek defterini çıkartarak Brook’a teklif ettiği rakamı yazdığı çeki vermeye kalktı. Fransız işadamı, çeki göstererek, “Sadece bir gece, lütfen bir gece. Param var. Buraya yazıyorum sonra sen benimle geliyorsun” dedi. Bu sırada ünlü yıldızın kolundan çekiştiren adam araya giren korumalar tarafından otelden atıldı.