Kenan Doğulu Burcu'lu soruları es geçti!..

Sunucu Burcu Esmersoy'la ilişkisi olduğu konuşulan Kenan Doğulu, önceki akşam özel hayatıyla ilgili sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Kenan Doğulu Burcu'lu soruları es geçti!..

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, geçtiğimiz aylarda albümünde şarkı söylediği, ünlü aranjör İskender Paydaş ve eşi ile birlikte Nişantaşı Venge'de akşam yemeği yedi. Gecenin geç saatlerine kadar süren yemekte; Doğulu masada beş saatten fazla kalarak âdeta bir rekora imza attı.

HERKES EVİNE GİTSİN!

Mekan çıkışı İskender Paydaş ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kenan Doğulu, radyoların favori parçası olan 'Doktor' adlı şarkısına klip çekeceklerini anlattı. Bol bol klibinden söz eden Kenan Doğulu'nun neşeli hali dikkatlerden kaçmadı. Burcu Esmersoy'la ilişkisi olduğu konuşulan Kenan Doğulu, özel hayatıyla ilgili soruları ise "Arkadaşlar dışarıda kar yağıyor. Niye burada bekliyorsunuz? Herkes evine gitsin" diyerek yanıtsız bıraktı.

BONOMO'YLA DÜET YAPTI

Kenan Doğulu önceki gün Babylon'da düzenlenen Lokal Anestezi gecesinde Erim Özşen'in konuğuydu. Gecede kendisine sorulan soruları yanıtlayan Doğulu; Eurovision konusu açıldığında, Can Bonomo'yu desteklediğini söyledi. Doğulu; bu lafın ardından izleyiciler arasından gelen 'Teşekkürler!' sesiyle şaşırdı. Çünkü; Bonomo da geceye katılanlar arasındaydı. İkili, 'Aklım Karıştı' isimli şarkıda düet yaptı.

Yüksel Yavuz