Kenan Doğulu ile Yalın'ın bedelli kutlaması

Bedelli askerlik için 30 bin lira ödeyen Kenan Doğulu, yılbaşı gecesi 65 bin dolar kazandı!

Kenan Doğulu ile Yalın'ın bedelli kutlaması

Popçu tezkere sevincini, kendisi gibi bedelliden yararlanan Yalın’la, dört mekan gezerek kutladı! İki ünlü, geceye Etiler Nusr-Et’te başladı. Ardından Nişantaşı ve Asmalımescit’in popüler mekanlarında eğlendi. İkilinin dördüncü durağı ise Ortaköy Anjelique oldu.

Ünlü popçu Kenan Doğulu’nun, yıllardır elini ayağını bağlayan, yılın yarısını Los Angeles’ta geçirmesine neden olan askerlik sorununu, geçen hafta başında hallettiğini öğrendim. Bedelli askerlik yasasının 22 Aralık Perşembe günü resmi gazetede yayımlanıp yürürlüğe girmesinin ardından 26 Aralık’ta soluğu bankada alan Doğulu, 30 bin lira yatırıp tezkeresini eline almış ve derin bir ’ohhhh’ çekmiş! Ünlü popçu, tezkere sevincini yakın arkadaşlarıyla paylaşıp "Los Angeles defterini de kapattım" diyormuş. Tezkeresi; Doğulu’ya en büyük yeni yıl hediyesi olmuştur herhalde!!!

ASKERLİK PARASINI FAZLASIYLA ÇIKARMIŞ!

Bu arada pazartesi günü bedelli askerlik için 30 bin lira yatıran Kenan Doğulu’nun cumartesi günü yani yılbaşı gecesi, verdiği parayı fazlasıyla çıkardığı kulağıma geldi. Doğulu, yılbaşı gecesi kardeşi Ozan Doğulu ile Cevahir Otel’de sahneye çıkmıştı. Duyduğuma göre Doğulu kardeşler, bu işten 100 bin dolar almış; paranın 65 bin doları da Kenan Doğulu’nun cebine girmiş.
Neyse, böylece, 2000 yılında meslektaşları Tarkan ve Mustafa Sandal bedelli askerlikten yararlanırken yaşı tutmadığı için karalar bağlayan Kenan Doğulu da nihayet muradına ermiş oldu. Hayırlı tezkereler Kenan!!!

Bülent Cankurt