KILIÇDAROĞLU 2 PKK'LI İLE GENELEVE GİTTİ Mİ?

Deniz Feneri İ.v davasını takip etmek için Almanya'ya giden CHP'li Kılıçdaroğlu'nun, CHP MYK üyesi ve iki uyuşturucu kaçakçısı PKK'lı ile aynı araçta olduğunu belgeleyen polis tutanağını yayınladı.

KILIÇDAROĞLU 2 PKK'LI İLE GENELEVE GİTTİ Mİ?

Bir dönem Alamn Emniyeti'nde görev yapan araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu ve CHP MYK üyesi ve aynı zamanda milletvekili olan Ali Kılıç'ın iki uyuşturucu kaçakçısı PKK'lı ile genelev tarzı çalışan ünlü bir saunaya gittiğini ve çıkışta da polis kontrolüne takıldığını savunmuştu. Karlıbel gündeme damgasını vuran iddiasının belgelerini, Ülke TV'de Turgay Demirel'in hazırlayıp sunduğu "Sıra Dışı" programında açıkladı.

Karlıbel'in ekranda gösterdiği noter tasdikli Alman polisine ait tutanağın altında, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MKYK Üyesi Ali Kılıç ve Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler'in ismi var. Araçta yer alan Nevzat Rıdvan ve  Mustafa Güler'in ilginç bağlantılarına dikkat çeken Karlıbel, bu kişilerin PKK'lı ve uyuşturucu kaçakçısı olduğunu iddia etti ve ayrıca 2 polisi şehit ettiklerini ifade etti.

Kılıçdaroğlu ve Kılıç ve 2 PKK'lının “8 Eylül 2008 Pazartesi” günü “HH-DP�934” plakalı araçla genelev tarzı bir saunadan çıkarken, aracın arkasındaki bir lambanın yanmadığından dolayı durdurulduğunu anlatan Karlıbel, araçtaki Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler isimli şahısların, 12 Eylül öncesinde birçok cinayete imza attığını ve Osman Tekin ve Hilmi Kaya isimli polisleri öldürdüklerini ileri sürdü.

Nevzat Rıdvan ile Mustafa Güler'in Osman Tekin adlı başkomserin 14 Haziran 1980'de, Hilmi Kaya adlı polisi 16 Aralık 1979'da şehit eden şahıslar olduğuna dair bilgiler elde ettiğini ifade eden Karlıbel, bu bilgileri İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün web sitesinden de teyit ettiğini söyledi. CHP'li  Kılıçdaroğlu ile Ali Kılıç'la aynı araçta olan Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler'in aynı araçta olduğuna dair belgenin Frankfurt polisinin rutin araba arama ve kontrol zabıt formu olduğunu söyleyen Karlıbel, bu aracın polis tarafından takip edildiğini ama enteresan bir şekilde trafik ekipleri tarafından durdurulduğunu anlattı.

Karlıbel şöyle konuştu: Araç arkadaki bir lambanın yanmamasından dolayı çok enteresan bir şekilde durdurulmuş. Trafik kontrolü yapan ekip, takibi yapan ekip otosunun önüne geçerek bu aracı durdurmuş ve bu kaydını almış. İstanbul'da fiziki takip olduğunda tüm polisler bunu bilmez sadece o bölüme bakan ekip bilir.”

Kılıçdaroğlu ve Kılıç'la aynı araçta olan bu kişilerin üst düzey uyuşturucu tüccarları oldukları için takibe alındığını belirten Karlıbel, Alman polisin bu kişileri ‘iş üstünde' yakalamak için devamlı gözetim altına aldığını sözlerine ekledi.

Korsanhaber.com