Konsomatris oyuncular

"Avrupa Yakası" ndan ayrıldığını açıklayan Rutkay Aziz' den çok konuşulacak sözler... "Oyuncular biraz dikkat etmeli. Konsomatris oyuncu haline gelmemeli."

Konsomatris oyuncular

Bu sabah Kanal Türk' te yayınlanan "Orada Neler Oluyor" isimli programa konuk olan Rutkay Aziz, program sunucusu Gülşen Yüksel' in sorusu üzerine "Bülent" karekterini canlandırdığı "Avrupa Yakası" dizisinden ayrıldığını açıkladı..

Atv' de yayınlanacak olan Gurbet Kuşları dizisinden teklif geldikten sonra Gülse Birsel ve yapımcı Sinan Çetin ile görüştüğünü anlatan Rutkay Aziz, "Sinan çok eski bir arkadaşım. İkisini de idare edebilirsin gibi bir yaklaşım içinde oldular. Onu ben stratejik olarak doğru bulmadım. Oyuncular biraz dikkat etmeli konsomatris
oyuncu haline gelmemeli. Hangi masa davet ediyorsa orada dolaşmamakta yarar var." şeklinde konuştu..

Rutkay Aziz, "Avrupa Yakası o kadar sağlam yapısı olan bir dizi ki, orada kimse vazgeçilmez değildir. Bir kişi var ki, o çok önemli. O da Gülse'nin kendisi. Gülse bu işin mimarı. Hakikaten çok özel bir arkadaş" şeklinde konuşarak Gülse Birsel' e methiyeler yağdırırken, Hümeyra' nın Avrupa Yakası dizi için bir kayıp olduğunu dile getirdi..

Aziz' in "Orada Neler Oluyor" isimli programda "Avrupa Yakası" dizisinden niçin ayrıldığına dair açıklamalarını izlemek için videoya tıklayınız..

Konular Eski Arşiv