KORKUM YOK

Aydan Şener: "Yakalanma korkum yok, her zaman çekebilirsiniz.."

KORKUM YOK

Aydan Şener önceki gün Bebek'te köpeği Votka'yı dolaştırırken görüntülendi. Bebek'de tur atan sanatçı "Köpekleri çok seviyorum iki tane köpeğim vardı, birini kaybettim. Votka'yı gezdirmek için dışarı çıktım" dedi. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Şener,"Sanatçılar yakalanınca neden sinirleniyorlar anlayamadım. Ben tatil yaparken bile görürseniz çekebilirsiniz. Benim yakalanmak gibi korkum yok" dedi.

Yıllar sonra podyuma çıkacak
Öte yandan Engelliler Haftası çerçevesinde Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan Grand Cevahir Otel'deki defilede Aydan Şener yıllar sonra podyuma çıkacak. Sunuculuğunu geçen aylarda anne olan Pelin Körmükçü'nün yapacağı gecede düzenlenecek World Wella Paris Haute Couture defilesinde, 30 ünlü mankenin yanı sıra Aydan Şener, Seray Sever ve Gökçe'de podyuma çıkacak. 
 
Yanardağ da engelliler için podyuma çıkacak.
Gecenin 100,00TL'den satılmakta olan biletlerinden elde edilecek gelir ve Defilede Aydan Şener'in giyeceği kıyafet ile takacağı mücevher setinin gecenin sonunda açık arttırma ile satışından elde edilecek gelir engellilere tekerlekli sandalye alınması için kullanılacak. Geceye İstanbul valisi Muammer Güler ile eşi, Türkan Sabancı, Semra Özal gibi iş dünyası ile sanat camiasından birçok ismin katılması bekleniyor.

Deniz Altuntaş