Koyun Sapığı!..

Koyunlarına tecavüz edildiğinden şüphelenen Alman çiftçi, polis işbirliğiyle ağıllarına gizli kamera yerleştirince, koyun sapığı Türk işçi yakalandı!..

Koyun Sapığı!..

Yani olur da bu kadarı olur!.. Her şey bitti şimdi de koyunlara tecavüz başladı!.. Almanya’da Frankfurt yakınlarında bir Türk koyunlara tecavüz ettiği iddiasıyla yakalandı!..

Gross Gerau kentinde koyunlarına tecavüz edildiğinden şüphelenen bir sürü sahibinin şikayeti üzerine ahırlara kameralar yerleştirildi. Polis yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, kamera kayıtlarında yakalanan Türk vatandaşının zaman zaman ahırlara geldiği ve koyunlarla cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi.

Polis yetlilileri bu konuda şu açıklamayı yaptı: "44 yaşındaki Türk vatandaşı gözaltına alındıktan sonra sorgulanıp serbest bırakıld. Bu kişi hakkında hayvanlara taciz suçundan dava açıldı. Bu kişiyi üç yıla kadar hapis ya da para cezası bekliyor."

Böylesine bir sapıklık da inanılır gibi değil!.. Bu koyun sapığı Türk vatandaşı iyiden iyiye Türkler’i rezil etti!.. Bundan böyle Türkler’i “koyunlara tecavüz eden millet” diye anmaya başlarlarsa hiç şaşmamak gerekir!..

Konular Eski Arşiv