Kuşhan’a gidenler ünlüler

"Sağlam girip tekerlekli sandalyeyle çıktı" Bu ünlüler kim?

Kuşhan’a gidenler ünlüler

Tekerlekli sandalyeye mahkûm olan da var, hastanelik olan da. Dr. Muzaffer Kuşhan’ın zayıflama kliniğine giden ünlüler, merkezde insanları aç bıraktıklarını hiçbir doktor kontrolü ve tahlilin yapılmadığını söyledi...

Perihan Savaş, merkeze gittikten sonra kalbinnin teklediğini, Nur Yerlitaş Kuşhan'ın Büyükada'daki kliniğinde bir süre tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu belirtti. Azra Akın da "Kardeşim için oradaydım. Dila kriz geçirirken Kuşhan'ın yardımcısı şekerli su vermeye çalıştı" dedi.

Perihan Savaş: ‘2 ayda 25 kilo verdim 1.5 yıl hastanedeydim'
"Seneler önce muayenehanesine gittim. Hiçbir kontrol yapılmadan diyete başlatıldım. Kan tahlili bile yapılmadı. Beni sadece tartıya çıkardı. Beslenme düzenimi değiştirip vücuduma sadece protein yüklemesi yaptı. Sürekli yumurta ve tavukla beslendim. 2 ay içinde 25 kilo verdim. Fakat vücudumun bütün dengesi bozuldu. Yemekleri görünce midem bulanıyordu. Sonrasında kalp çarpıntısı ve tansiyon yükselmesi sorunu yaşamaya başladım. Acaba ince bir hastalığa mı yakalandım diye düşünerek panik atak oldum. Anormal bir çarpıntıyla acilen sürekli hastaneye kaldırılıyordum. Bu yüzden 1,5 yıl hastanede tedavi gördüm."

Oya Aydoğan: ‘Orada insanları aç bırakıyorlar'

"Kuşhan'a 2 kere gittim. İnsanları orada gerçekten çok aç bırakıyorlar. Öyle aç kaldım ki bu yüzden oğlumun mamalarını bile yedim. Yürüyüşlerde baygınlık geçirenler bile oluyordu. Açlıktan sürekli başım dönüyordu. 1,5 saat sabah, 1,5 saat akşam yürüyüşler oluyordu. Oradaki herkese şokun şoku bir diyet programı uyguladı. Öğle yemeklerini sadece iki tane haşlanmış patatesle geçiriyorduk. İlk gidişimde 9 ikinci gidişimde 5 kilo verdim. Memnun kalmadığım için programdan çıktım. Şimdinin parası 5 bin YTL'den fazla para harcamışımdır. Zaten içeride her şey parayla veriliyor."

Azra Akın: ‘Dila'ya şekerli su içirmeye çalıştılar'

"Muzaffer Kuşhan'a kızkardeşim Doruk gidiyordu. Pazar günü onu ziyarete gittim. Zaten Dila düştüğünde yan masadaydım. Kardeşim Doruk'la oturuyorduk. Dila'nın vücudu bir anda kasıldı. Dişleri kilitlendi, dili içeri kaçtı. Yüzü mosmor oldu. Muzaffer Bey'in yardımcılarından biri şekerli su içirmeye çalıştı. Fakat çenesi kenetlenmiş olduğu için içiremedi. Dila nefes almakta zorlanıyordu. Sonra da Muzaffer Bey gelip onu odaya götürüp müdahale etti ama kurtarılamadı. Bu olaydan sonra kız kardeşim Doruk'u klinikten aldım, artık orada kalmasını istemiyorum."

medyafaresi

Konular Eski Arşiv