LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTULAR

Cenk Eren gecede ücretsiz sahne aldı...

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTULAR
Lösemili çocuklar hastanesi
 
Çocukluk çağı tüm hastalıkları ve özellikle çocuklık çağı kan hastalıkalrı, lösemileri ve tümörleri konusuanda hizmet veren ve başkanlığını Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu'nun yaptığı Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından yapılan Şişli'deki hastanenin açılışı geçtiğimiz akşam yapıldı. Çok sayıda tanınmış ismin katıldığı gecenin onur konuğu 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal'dı. Gecede Uğur Batur tarafından yönetilen mini müzayede de Turgut Özal'ın altın Cross marka saati 5 bin TL'ye alıcı buldu. Saati Siren Ertan Çarmıklı'nın eşi Gökhan Çarmıklı aldı. Prof. Dr gündüz Gedikoğlu yaptığı konuşmada, vakıfta 28 yılda 1000 i aşkın lösemi hastasının tedavi edildiğini, bu hastaların tüzde 85'inin sağ ve sağlıklı olduğunu söyledi. Gedikoğlu, şimdiye kadar 199 tane kemik iliği nakli gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.
 
Gecede ünlü şarkıcı Cenk Eren ücretsiz sahne aldı. Vakfın çalışmalarında gönüllü olarak çalışmaya hazır olduğunu ifade eden Eren, gecede sahneye smokinle çıktı. Semra Özal'a seslenen şarkıcı, "Hanımafendi beni sever. Bende kendisini. Ben iyi çocuğum. Ondan dolayı beni genelde insanlar sever. Sevmek sevilmek güzel" dedi.
 
Yeni albümünde yer alan Şehrazat imzalı "Direkten Döndüm" isimli şarkıyı bSemra Özal ve Gündüz Gedikoğlu'nun masasına giderek söyleyen Cenk Eren, Sadıka Sabancı'yla ayrılmasına gönderme yaparak, "Şarkı sanki beni anlatıyor gibi bakmayı. Direkten döndüğüm için sevinmiyorum. Şimdi hayatımda birisi olsa yine evlenirirm. Ben evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum" diye konuştu.
 
Deniz Altuntaş