Maganda, hamile kadını ve ikiz bebeklerini öldürdü!..

Balkona çıkan 5.5 aylık hamile kadın, düğün magandası tarafından vuruldu. Talihsiz kadın ve ikiz bebekleri kurtarılamadı. Zanlı ve kurban hemşehri çıktı...

Maganda, hamile kadını ve ikiz bebeklerini öldürdü!..

İstanbul Güngören Güven Mahallesi Posta Caddesi Çayır Sokak'ta önceki gece 23.50 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir apartmanın 3'üncü katında oturan 27 yaşındaki Semra Değirmancı, eşi Ahmet Değirmancı ve 2 çocuğuyla birlikte yemek yediği sırada sokaktan korna ve patlama sesi geldi. İkiz bebek bekleyen Değirmancı, merakla balkona çıkınca maganda kurşununa hedef oldu. Eşinin uzun süre dönmemesi üzerine balkona çıkan Ahmet Değirmancı, 5.5 aylık hamile eşini başından vurulmuş halde buldu. Ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Değirmancı yolda öldü. İkiz bebekler de kurtarılamadı.

ZANLI, DAMADIN AMCA OĞLU

Olay yerine giden polis, düğün konvoyundaki 6 otomobilde bulunan 16 kişiyi gözaltına aldı.

Olayda kullanılan 9 mm çapındaki tabanca ise otomobillerden birinin içinde bulundu. Sorgularda o gece havaya, damadın amcasının oğlu olan 30 yaşındaki otopark işletmecisi Celal S.'nin ateş açtığı belirlendi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olayın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini tespit etti. Apartman kamerasında, kapısının önüne yanaşan düğün konvoyunda bulunan otomobillerden inen bir kişinin havaya doğru ateş ettiği görüldü. Gözaltına alınan şüpheli Celal S. adliyeye sevk edildi. Semra Değirmancı'nın da Celal S'nin de Diyarbakırlı olduğu ortaya çıktı. Komşuları, Değirmancı'nın öldüğünü öğrendikten sonra gözyaşlarına boğuldu. Komşuları, "Devlet kimseye silah vermesin" dedi.

Gazetecilere saldırdılar

Adliyeye sevk edilen katil zanlısı Celal S'nin yakınları, gazetecilere saldırdı. Anadolu Ajansı muhabiri arbedede yere düştü.

DENİZ DERİN - EMİR SOMER / SABAH İNTERNET SİTESİ