Mahkemede açıklarız

Şehrazat'ın kendisini mahkemeye vereceğini öğrenen Gülben Ergen, savunma hazırlığına başladı.

Mahkemede açıklarız


Şehrazat'ın "şarkılarını okuma yasağı" getirmek üzere kendisini mahkemeye vereceğini öğrenen Gülben Ergen, savunma hazırlığına başladı.
Sanatçının avukatı Aydın Kurban, "Şehrazat'a ödediğimiz paraları mahkemede açıklayacağız" dedi.

Hit şarkıları yasaklatacak
Kayahan ile Nilüfer'in yaşadığı şarkı krizinin bir benzeri, şimdi de Şehrazat ve Gülben Ergen arasında baş gösterdi. Tıpkı Kayahan gibi Şehrazat da haklarını alamadığı gerekçesiyle eski dostunu mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

"Bugüne kadar sabırla bekledim. Ama hiçbir şekilde hakkımı alamadım" diyen Şehrazat'ın niyeti, Ergen'in "Ben Sana Abayı Yaktım", "Elveda", "Uçacaksın", "Teşekkür Ederim", "Fıkır Fıkır" gibi hit şarkılarını konserlerde okumasını engellemek...

Dökümanları hazırlıyoruz
Gülben Ergen konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaya yanaşmıyor, sessiz kalıyor. Ama bu arada da boş durmuyor, avukatı Aydın Kurban'la birlikte savunma hazırlıklarını sürdürüyor. Ergen'in geri adım atmaya niyetinin olmadığı ise Kurban'ın sözlerinden net bir şekilde anlaşılıyor: "Şehrazat'a ödenen paraları ve konserlerle ilgili dökümanları hazırlıyoruz. Bugüne kadar ne verdik, son durum nedir ortaya koyacağız. Mahkemeye gitmemiz gerekirse de gider, bunları açıklarız."

Hürriyet

 
 

Konular Eski Arşiv