Manisa'da korkunç trafik kazası!..

Manisa- Menemen Karayolu'nun çalışmalar nedeniyle tek şeride düşürülen 19. kilometresinde, iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Manisa'da korkunç trafik kazası!..

Feci kazada, sürücüler Ali Sönmez ve Yılmaz Yişin ile Ramazan Yişin (30) hayatını kaybetti. Dün saat 08.10'da Menemen'den Manisa'ya giden Ali Sönmez'in (31) kullandığı 35 BBY 18 plakalı ticari minivan ile karşı yönden gelen Yılmaz Yişin (30) idaresindeki 45 FE 886 plakalı otomobil, tek yönü ulaşıma kapanan duble yolda çarpıştı. Yoldan çıkan minivan takla atıp yaklaşık 8 metre derinliğindeki şarampola uçtu, demiryolunun kenarında durabildi.

HURDA TOPLAYACAKTI

Kazada sürücüler Ali Sönmez ve Yılmaz Yişin ile Ramazan Yişin (30) hayatını kaybetti. Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen araçlardan çıkarılan yaralılar Murat Karakaş (33), Hasan Yişin (27), Kürşat Güldoğdu ve Murat Turan Kaya (50) ise Celal Bayar Üniversitesi, Merkez Efendi Devlet ve Grand Medikal hastanelerinde tedaviye alındı. Otomobildeki Yişin ailesinin, Menemen'in Harmandalı beldesine hurda toplamaya gittiği öğrenildi. Yolun yaklaşık 2 saat trafiğe kapanmasına ve uzun araç kuyrukları oluşmasına yol açan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Rıdvan Körpe