"Matrax"ın sezon finalinde neşe hakimdi..

Zeki Kayahan Coşkun’un SKYTÜRK’te hazırlayıp sunduğu Matrax ‘ın sezon finaline Endi-Poll grubu, yazar Rahşan Gülşan ile sunucu ve oyuncu Önder Açıkbaş katıldı.

"Matrax"ın sezon finalinde neşe hakimdi..

ÖNDER AÇIKBAŞ, RAHŞAN GÜLŞAN’IN ELİNİ BİR AN BİLE BIRAKMADI

Programın ilk dakikalarında yan yana oturan Önder Açıkbaş ile Rahşan Gülşan birbirlerine şaka ile karışık iltifatlar etmeye başlayınca Zeki Kayahan Coşkun’a malzeme verdi. Bu duruma şakayla karışık yaklaşan Zeki Kayahan olaya müdahale edip "Aman Asuman kıskanmasın" dedi. Önder’in cevabı ise şaşırtıcı oldu "Asuman farelerle yılanlarla ben burada mis gibi hatunlayım" dedi.


ARABA KULLANIRKEN GÜZEL BİR BAYAN VARSA BAKARIM

Oyunculuğu ile adından söz ettiren Önder Açıkbaş; Zeki Kayahan’ın "Yolda giderken yanından arabayla güzel bir bayan geçiyor bakar mısın?" sorusu üzerine "Hangi erkek bakmaz ki ? Bende bakarım. Gözüm kayar. Sonuçta erkeğim. Bakmıyorum diyen yalan söyler" dedi. Bu sözler Asuman Krause ‘yi kızdıracağa benziyor.

Demet Akalın’ın twitterını hayranlarının ona sen diye hitap ettiği, starlığınız zedelediği için kapatmasını değerlendiren Zeki Kayahan Coşkun’un Rahşan Gülşan’a "Sen Twitter’daki üsluptan rahatsız mısın” diye sordu. Rahşan Gülşan’ın cevabı yeni bir polemiğe sebep olacağa benziyor.

DEMET AKALIN SAÇMALAMIŞ

Soruya "Demet nasıl bu kadar saçmalamış anlamıyorum. Bir kişi hayranlarının yağdırdığı övgüleri nasıl bir egodur ki paylaşıyor. Ayrıca orada kendini açıyor. İsteyen sen der isteyen siz der.Demet böyle basit olmamalı.. “ dedi...


ZEKİ KAYAHAN COŞKUN, NAZLI ILICAK İÇİN ABDULLAH GÜL’E SESLENDİ…

Twitter’dan sürekli Abdullah Güle sorular soran ve cevap alamadıkça sorularını sıklaştıran ve nihayetinde” Abdullah Bey torunum oldu, Hayrunisa Hanım’a haber verin, bakın bu da fotoğrafı” deyip torununun fotoğrafını twitter’dan Abdullah Güle gösterip, bu yaklaşımına da yanıt alamayınca, Zeki Kayahan Coşkun, televizyon ekranından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e hazırol vaziyetinde şöyle seslendi:

“Sayın Cumhurbaşkanı, hayat kısa, yarın ne olacağı, hayatın ne getireceği belli olmaz… Allah muhafaza Nazlı Hanım’ın başına bir şey gelirse, sonrasında neden ona yanıt vermediğim diye üzülmeniz ihtimal dahilindedir, lütfen kendisine yanıt veriniz… Saygılar…”

Programdan kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz..